Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Türkizkék vonalak Etes tájain
ingatlanbazar.hu
2023. április. 24. hétfő
cikk megosztása

Az Etes faluban kínált, békés és idilli családi ház már kívülről is vonzó. De a nyárias hangulatú türkizkék belső is emeli a hangulatot. Irány a helyi ingatlanpiac egyik harmonikus szépsége!

“Nógrád megye, Etes, a falu legcsendesebb utcájában, 208 nm-es, 4+1 félszobás, 2 fürdőszobás, 2 szintes, összkomfortos családi ház eladó! Az ingatlan több generáció harmonikus együttélésére, nagyobb családok számára ideális választás lehet. Az otthon melegét gáz cirkó kazán, alternatív lehetőségként, faelgázosító kazán, a meleg víz ellátását villanybojler biztosítja. A vízellátás házi vízművel megoldott, de vezetékes víz is rendelkezésre áll. 

A családi ház felső szintje, néhány éve, felújításon esett át, mely során cserélve lettek a vízvezetékek, alsó burkolatok. Modern, sarokkádas, beépített tartályos W.C.-vel szerelt fürdőszoba került kialakításra. Az alsó szinten a fürdőszoba felújítása során épített zuhanykabin került beépítésre. A garázskapu elektromos, távirányítós. az autóbeálló Viacolorral burkolt. Az épület mögött kényelmes méretű fedett terasz található, mobil jakuzzival, kerti bútorokkal. Az ingatlanhoz tartozó saroktelek, 776 nm, körbekerített, gondozott, parkosított, területén gyümölcsfák, dísznövények, kerti tároló található. Salgótarján autóval 10 perc alatt elérhető. [...]”

További lehetőségek az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

Tipp mindenkinek Etes faluban és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

ingatlanbazár.hu
Etes
ingatlan
eladó ház
eladó
Türkizkék
Nógrád megye