Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Eladó Tomsits Rudolf trombitaművész egykori, zseniális tihanyi otthona!
ingatlanbazar.hu
2023. április. 17. hétfő
cikk megosztása

A Tomsits Rudolf trombitaművésznek valaha otthont jelentő, nádfedeles szépség klasszikus tétel a tihanyi, helyi ingatlanpiacon. A családi ház ára 309 millió forint, a ragyogó fotók és a hely szelleme alapján azonban ezen nincs mit csodálkozni…

“Tihanyban ajánlom figyelmébe egy 1059 nm-es telken elhelyezkedő, belterületi családi házat, mely egykoron a híres Tomsits Rudolf trombitaművész otthona volt. A kétszintes, téglaépítésű, nádfedeles házikó szép zöld környezetben helyezkedik el, belső kialakítását tekintve, akár szálláshelyként is üzemeltethető. 

Alsó szint : két szoba, konyha, fürdőszoba, előtér Felső szint: két szoba, nappali, fürdőszoba, előtér A felső szint külön bejárattal is megközelíthető. Az autentikus bútorok is mind az épület történetéről és lelkületéről mesélnek. Az ingatlan víz, villany, csatorna közművekkel rendelkezik, gáz a telken belül található, fűtéséről jelenleg két kandalló gondoskodik. A különleges hangulatot a házhoz tartozó hátsó részen kialakított kerti sütögető is emeli. Igazi beleszeretős nyaraló, mely akár a későbbiekben állandó otthonként is szolgálhat!

[...]”

További izgalmas otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

Tipp mindenkinek, Tomsits Rudolf ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

trombitaművész
ingatlanbazár.hu
Tihany
ingatlan
eladó ház
eladó
Veszprém megye
Tomsits Rudolf