Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Bér szépe: eladó egy patak mentén kínált ingatlankomplexum
ingatlanbazar.hu
2023. április. 17. hétfő
cikk megosztása

Bér településén, patak mentén kínálnak eladásra egy 680 nm-es ingatlant. A vendégházak és wellness mellett egy vízimalom és csodás táj is az ajánlat és persze a vételár részét képezik. Irány a helyi ingatlanpiac egyik nem olcsó, de izgalmas ajánlata!

“Budapesttől 80 kilométerre, Nógrád megyében csendes kis faluban található ez a több épületből álló ingatlankomplexum, mely 180 méter hosszan a patak mentén húzódik egy gyönyörű völgykatlanban.Ha valaki békére, nyugalomra, a természet közelségére vágyik, az itt biztosan megtalálja.Főépület, 2 grill terasz, 4 vendégház, wellness központ 6 fős szaunával, jakuzzival, valamint az egész országban kuriózumként tekinthető ,több,mint 250 éves működő vízi malom, és kápolna található a körülbelül egy hektárnyi területen. Az 4 db vendégház mindegyike a falusi vendéglátás és a modern design jegyeit hordozza magán. A jól felszerelt apartmanok minden igény kielégítenek, amire a pihenni vágyóknak szüksége lehet.

Alapfelszereltség: Ingyenes, széles-sávú Wifi elérés, síkképernyős, a szoba méretéhez igazodó színes televízió, minibár , kávéfőző,vízforraló, kávézáshoz, teázáshoz szükséges eszközök,hajszárító.Anna -lak: a malommal szemközti Anna-lak 60 m2-es, négyszemélyes, két hálóterű, pótágyazható, konyhás-fürdőszobás vendégház. Az évszázados múlttal bíró épület palóc kontyos tetője és tornáca a szlovák – palóc népi építészet jegyében került felújíításra és berendezésekor is törekedtek a falusi életérzés megőrzésére. Az igényesen berendezett ház a jó módú paraszti idillt, paraszt luxust sugárzó hangulatával.1870-es építés, 2013-as felújítás.Ámor-lak férőhely 4 fő részére, 40 m2 -en. Az apartman 2 hálótérrel rendelkezik, melyekhez egy közös konyha és fürdőszoba tartozik.A Zsuzsa-lak 1, egy hálótérrel rendelkező 3 férőhelyes szoba, melyhez tartozik egy fürdőszoba. Berendezése modern, kényelmet kielégítő. A szobához tartozik egy a Zsuzsa-lak 1-el közös terasz.A Zsuzsa-lak 2, egy hálótérrel rendelkező 3 férőhelyes szoba, melyhez tartozik egy fürdőszoba.

Háttér információk

Több évig tartó munka eredményeként ma már Nógrád megye egyetlen kövön őrlő patakmalma található a komplexum területén.Szintén kuriózumnak számít , hogy templomot emeltek a vízimalomba. 250 éves malmának temploma Magyarországon és Európában az egyetlen, amelyet egy működő vízimalomban alapítottak. A templom oltárkövét az azon szereplő adatok tanúsága szerint 1777. március 17-én szentelték fel Vácon a papnevelő intézet kápolnájával egyidejűleg. Az irgalmas rend 2017-ben felújításokat kezdett a váci kápolnán, melynek következtében a régi barokk berendezéstől megváltak. A késő barokk főoltárt Sáfrány István újította fel Bujákon. Az oltár itt talált otthonra.A főépületen 14 KW-os napelemrendszer működik. A 300 m2-es parkolóban elektromos autótöltő is elérhető a vendégek részére. [...]”

További lehetőségek az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

Tipp mindenkinek, a patak mentén és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

ingatlanbazár.hu
patak mentén
Bér
ingatlan
eladó ház
eladó
ingatlankomplexum
Nógrád megye