Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek

Tolmácsot? Kérek! Eladó egy Szép házak díjas álomotthon Tolmácson!

ingatlanbazar.hu
2023. március. 07. kedd
cikk megosztása

145 millió forintért Szép házak díjas, ragyogó otthonhoz juthat valaki Tolmácson. A  helyi kínálatból több szempontból is kitűnő, tágas szépségbe és birtokba mi azonnal belehabarodtunk. És ön?

“A festői szépségű Tolmácson, a Börzsöny lábánál kínáljuk eladásra ezt a Szép házak díjas tervező által megálmodott otthont. 3600 m2-es különleges növényekkel, fákkal beültetett birtok veszi körül, szaunával, kerti tóval és medencével biztosítva az ottlakók kényelmét és tökéletes kikapcsolódását. A két szint egymástól függetlenül, külön bejárattal megközelítve is használható, ideális akár több generációnak. Tágas, napos, amerikai konyhás nappali, kamrával, melyet körterasz ölel körbe. Két külön nyíló hálószoba, fürdő wc-vel, külön toalett. Az alsó szinten két háló, fürdőszoba, közös társalgó található. Ha szeretné olyan környezetben élni hétköznapjait mintha nyaralna, akkor ideális választás ez a ház az Ön számára. Irányár: 145 M Ft [...]”

További izgalmas otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek, Tolmácson és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

álomotthon
ingatlanbazár.hu
Tolmács
ingatlan
eladó ház
eladó
Szép házak díjas
Nógrád megye