Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek

Volt egy farmom Nógrádban…? Új élet 18 millióért Karancskeszi lágy ölén

ingatlanbazar.hu
2023. január. 23. hétfő
Közel 1,3 hektáros területet és egy, a fotók alapján lakhatónak tűnő, 60 nm-es házat kínálnak Karancskeszi csendes részén. Következzen egy vonzó, életstílus váltásra ösztönző farm!
cikk megosztása

“Nógrád megyében, Karancskeszi csendes részén, 100% természeti környezetben, eladásra kínálok egy több mint 1,2 hektáros, állattartásra alkalmas farmot, a rajta lévő 60 nm-es és részben felújított épülettel. A tanyán lévő ház árammal ellátott, víz az udvarban, egyik helyisége igényesen felújított, további helyiségei felújítás alatt. Fűtése jelenleg kályhával megoldott. A farm szép csendes, nyugodt helyen van, de megközelíthetősége egyszerű a falu központjából, sík úton 2 perc autóval . 

Az ingatlanhoz saját patak és út is tartozik. Kiválóan alkalmas ló és állattartásra, jelenleg is ez a tevékenység folyik rajta. Kiváló továbbá hobbi farmnak, de üzleti célra is használható, és akár céges befektetésnek is jó, ahol ezen csendes helyen ki lehet alakítani egy aktív - akár lovaglós- pihenésre szolgáló hétvégi üdülőhelyet. A levegő kiváló, szomszédok nincsenek, forgalomtól, ipari termeléstől távol eső terület. Karancskeszi település Salgótarjántól 15 km -re található, ahonnan a Budapest felé vezető 21-es számú 4 sávos főútvonalon kb. 80 perces autóútra van a főváros. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek, Karancskeszi ide vagy oda!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk. Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

ingatlanbazár.hu
ingatlan
eladó ház
eladó
Karancskeszi
Nógrád megye