Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek

Élet 150 nm-en, Balassagyarmat központi részén: de mennyiért?

ingatlanbazar.hu
2023. január. 10. kedd
Hangulatos kertes házra bukkantunk Balassagyarmat központi részén. A szokásos fotók és persze az ár mellett néhány drónfelvétel is rendelkezésre áll. Komoly érdeklődők és kibicek, hajrá!
cikk megosztása
“Modern belvárosi kertes ház eladó. Balassagyarmat Észak-Magyarországon, Nógrád megye északnyugati részén fekszik. Budapesttől mindössze 75 km.-re található a település. Ebben a nagy múltú, békés, polgári kisvárosban kínálunk eladásra egy minden igényt kielégítő 1996-ban épült, összkomfortos kertes házat. Csendes mégis központi részen találjuk az ingatlant közvetlenül belvárosban. Közelében megtalálhatók hivatalok, posta, kávézó, étterem,uszoda, sportlétesítmények, buszmegálló. 

A Balassagyarmat központi részén kínált ingatlan részletei

Az épületbe egy elegáns lépcsőfeljárón keresztül érkezünk meg, mely közvetlen kapcsolatban van a járdával. A ház akár két generáció együttélésére is alkalmas, tekintve hogy több fürdő áll rendelkezésre, de természetesen egy család részére is abszolút ideális. A felhasznált anyagok és berendezési tárgyak mind kiváló minőségűek.

Szép tágas és modern világos terek jellemzik négy hálószoba mellett egy hatalmas nappali és étkezővel közvetlen kapcsolatban álló konyha található az ingatlanban. Emellett két fürdőszoba egyikben zuhannyal a másikban sarokkáddal, és két wc is biztosított. Minden szoba padozatán parafa burkolat található, egyéb helyiségben járólappal burkolt. 

A nappaliból a teraszra jutunk, mely közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik. Ergonomikus kertje virágokkal és örökzöldekkel tarkított, kíváncsi szemek elől teljesen elzárt, épített kerítéssel. Járófelületek térkővel borítottak. Udvarán található még egy grillező terasz is ami kitűnő helyszínt biztosít családi, baráti, vagy akár céges összejöveteleknek. Kiváló ár-érték arányú ingatlan, mai árakkal számolt előállítási költsége lényegesen magasabb., miközben minden összetevőjében korszerű. Falai HB 38-as falazóblokkból épültek , nyílászárói extra méretű, műanyag hőszigeteltek, a tető szintén szigetelt, tökéletes állapotú, tetőtere beépíthető. A bútorok zöme a vételár részét képezi. A teljes épület alatt pince található, mely sokcélú felhasználásra alkalmas, méretéből és belmagasságából adódóan, a lakásból és az udvarról is megközelíthető, innen gépjárművel is. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Balassagyarmat
ingatlanbazár.hu
Balassagyarmat központi részén
ingatlan
eladó ház
eladó
Nógrád megye