Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Egyedi tervezés és csodás panoráma Szarvaskő településén!
ingatlanbazar.hu
2023. január. 03. kedd
160 millió forintra lesz szüksége annak az érdeklődőnek, aki a Szarvaskő területén kínált, 164 nm-es házba és hívogató kertjébe beleszeret… 
cikk megosztása

“Heves megye, Szarvaskő, egyedi tervezésű, panorámás, 1141 m2-es telken lévő, 164 m2-es, belső kétszintes, tégla építésű családi ház eladó. Az ingatlan 2017-ben teljesen újjá lett építve, minőségi anyagokkal. A földszinten: előszoba, amerikai konyhás nappali, dolgozó szoba, fürdőszoba, kamra, szauna, fedett és nyitott terasz található. Az emeleten : 3 szoba, fürdőszoba, gardrób, valamint 2 terasz kapott helyet. A zárt teraszhoz kapcsolódik egy csodás boltíves fedett szín, ahol jelenleg a tűzifát tárolják.

A családi ház fűtését elektromos padlófűtés és kandalló biztosítja. A nyílászárók: 3 rétegű műanyag ablakok redőnnyel, szúnyoghálóval vannak felszerelve. Az ingatlanban riasztó rendszer működik. A parkosított udvaron örökzöldek biztosítják a kert intimitását. Az utcáról nyílik az elektromos ajtóval nyitható, dupla garázs. A szobákból és a teraszokról csodálatos panoráma nyílik a szomszédos hegyekre. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek, Szarvaskő ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

ingatlanbazár.hu
ingatlan
eladó ház
Szarvaskő
eladó
panoráma
Heves megye