Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek

Eladó egy eredeti címeres téglából épített, több száz éves ritkaság Salgótarjánban!

ingatlanbazar.hu
2022. december. 06. kedd
A sokféle hasznosítási lehetőséggel bíró nógrádi szépség egyik izgalmas “extrája” a hozzá tartozó birtokon fakadó saját melegvíz. De azért az eredeti, címeres tégla is felkeltette az érdeklődésünket…
cikk megosztása

“Salgótarján külterületén a 21. út mentén mezőgazdasági épület zárt kerttel eladó. Az épület 3 szintes melyet eredeti címeres téglából építettek a 19. században. 300 éves kiváló állapotú, tölgy bölcső vázás fa szerkezet tart fent és épp cserép tető fedi. Jellegéből adódóan kuriózumnak számít. A hozzá tartozó telek mérete sem elhanyagolható 2. hektáron fekszik. Melyen, hőforrásból eredő meleg víz tör fel. A kertben ásott kút is található, emberi fogyasztásra alkalmas vízzel. 

Az épület kiválóan alkalmas bárminemű vendéglátás céljára is. A nyugalom szigete két számon tartott kis település A környező csodás hegyek, alkalmasak túrázásra és egyéb kikapcsolódásra a nagyvárosi zaj kipihenésére. A telek közművesített az épületben , vezetékes víz, villany és csatorna hálózat is ki van alakítva. Az épület izgatottan várja, fejlesztésre inspirált új tulajdonosát. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek, címeres tégla ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

ingatlanbazár.hu
Salgótarján
címeres tégla
ingatlan
eladó ház
eladó
Nógrád megye