Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek

99,9 millióért csodás házunk lehet Szigligeten!

ingatlanbazar.hu
2022. november. 28. hétfő
Nádtetős, igényes és a fotók alapján nagyszerű állapotban lévő családi házat kínálnak eladásra Szigligeten. A fotók még a napfényes időszakban készültek, de nincs kétségünk afelől, hogy most is ragyogóan éreznénk magunkat ebben a 105 nm-es ékszerdobozban!
cikk megosztása

“Eladásra kínálunk Szigligeten egy 2 generációs családi házat. A ház zsákutcában van a vár alatt, csendes, forgalomtól mentes. Az ingatlan összközműves. Parkolni az udvaron lehet. A kis házban alul konyha, fürdő, az emeleten egy szoba van ami klimával van felszerelve. A nagyobbik házban alul konyha-ebédlővel, fürdő,és 1 nagyobb szoba található. A felső szinten 2 szoba van, zuhanyzós fürdő, wc. A ház nádfedeles, teljes felujításon esett át az évek alatt. Azonnal birtokba vehető. 2 generáció együtt élésére, de befektetésnek is kiválóan alkalmas. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek, Szigligeten innen és túl!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

ingatlanbazár.hu
Szigliget
ingatlan
eladó ház
eladó
Veszprém megye