Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek

Színes falakról álmodom…avagy egy Dunaújvárosban kínált panellakás

ingatlanbazar.hu
2022. október. 04. kedd
A fukszia színű falak nyitóképe azonnal kattintásra ingerelt minket. A 18,5 millióért kínált panellakás Dunaújvárosban igazi klasszikus. Viszont sok-sok falfestéstől eltérően itt minőségi munkát végzett a tulajdonos. Egy kis inspiráció az őszi napokra, most!
cikk megosztása

“Dunaújvárosban, a Béke városrészben, egy 53 m2-es 7. emeleti, szigetelt, jó állapotú panellakás eladó. A lakás műanyag ablakokkal felszerelve, lapradiátor adja a lakás melegét egyedi mérővel ellátott. A szobák padlószőnyeggel, a többi helyiség járólappal burkoltak. A fürdő és Wc külön légtérben találhatóak. Ablakok szúnyoghálóval felszereltek, a konyhai ablakon redőny a többi ablakon reluxa található. A közlekedőben van egy nagy beépített szekrény. 

A lakás Délnyugati fekvésű. A Dunaújvárosban kínált otthon melegét és a meleg vizet távhő szolgáltatja. A lakóközösség nagyon jó, segítőkész. A lépcsőház pár éve lett felújítva, mozgásérzékelős lámpák lettek felszerelve. A lift chippel működik és ezt csak a lakók tudják használni. Az ingatlanhoz, zárható pince tartozik, 2-3 lakóval közösen. A társasház mögött nagy parkoló található. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a közvetlen közelében, buszmegálló, iskola, óvoda, patika, bevásárlási lehetőségek. [...]

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek Dunaújvárosban és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

ingatlanbazár.hu
Dunaújváros
ingatlan
eladó
lakás
Fejér megye