Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Elegancia és jó ízlés Sopronban: eladó egy 671 milliós boutique hotel!
ingatlanbazar.hu
2022. október. 04. kedd
Modern, hívogató lakberendezést ötvöztek egy soproni boutique hotelben jelenlegi tulajdonosai. A 962 nm-es ingatlan azonban most eladóvá vált! Mi örömmel néztünk szét az impozáns falak között. És ön?
cikk megosztása

“Egyedi, jelenleg is jól prosperáló üzleti épület-együttest kínálunk megvásárlásra Sopron belvárosától pár perces sétára, de autóval is kitűnően megközelíthető, központi helyen! Az ingatlan három részre osztható, melyek jól elhatárolhatóak, de akár össze is kapcsolhatóak. Az utcafronti klasszicista műemlék épület 1810-n épült, bruttó 630 nm-s, két szintes, részben alápincézett.

Jelenleg egy 11 szobás, igényes boutique hotelként működik wellness részleggel. Állapota kitűnő, semmilyen felújítási, vagy karbantartási munkát nem igényel. Az udvari oldalszárny és keresztszárny stílusában igazodik a klasszicista főépülethez. A C alakban elhelyezkedő épületegyüttes egy tágas, gyönyörű udvart fog közre. A keresztszárnyban jelenleg iroda és raktár, az oldalszárnyban szolgálati lakások kaptak helyet. [...]”

További részletek és fotók a

boutique hotelről 

az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek, boutique hotel ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

ingatlanbazár.hu
Sopron
Győr-Moson-Sopron megye
ingatlan
eladó ház
eladó
boutique hotel