Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek

680 millióért érhető el Balatonszemes egyik vízparti családi háza

ingatlanbazar.hu
2022. október. 09. vasárnap
Családi élet vagy vendégfogadás? Mindegy, a hatalmas, 368 nm-es alapterületen bármi megvalósítható. Egy a lényeg, Balatonszemes ezen ingatlanából tényleg csak karnyújtás a tó…
cikk megosztása

“Pihenés nagyobb családdal, több baráti társasággal szeparáltan, külön lakrészekben, vagy vendégfogadás, szálláskiadás közvetlen vízparti ingatlanon a Balaton déli partján. Az ingatlan különlegessége, hogy 41 m széles vízpartja van, kevés ilyen hely van a Balatonnál, az ilyen adottságú ingatlan ritka, mint a fehér holló. A Balatonszemes területén álló teraszról közvetlen kijárat van a kb. 8 m2-es saját stégre, ahonnan horgászhat, csobbanhat a tiszta vízbe, indulhat szörfözni, evezni, vagy kiköthet egy alacsony merülésű hajóval. 

A telek mérete 780 m2. Elektromos kapun lehet bejutni, autókkal a térkövezett részeken lehet megállni. A kert parkosított, a növényeket nagy gonddal válogatták össze, az öntözésről automata öntözőrendszer gondoskodik. A sötétben kigyúló lámpák fénye nemcsak a megvilágítást adják, hanem a kert hangulatát is emelik. De lehet itt tárolni hajót, csónakot, szörföt, stb. A területen két épület áll, egy többgenerációs lakóház és egy téliesített vendégház. [...] A Balatonszemes területén kínált lakóház összes hasznos alapterülete 368 m2 teraszok nélkül. A földszinten található egy nappali+ 1 szobás lakrész, egy szauna rész mosdóval, zuhanyzóval, valamint egy gondnoki lakás. A tetőtérben egy nappali + egy szobás lakrész, valamint két saját fürdőszobás szoba, a padlástérben pedig egy kétszobás lakrész található. A berendezési tárgyak, felszerelési tárgyak és burkolatok mind első osztályú termékek. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Balatonszemes
ingatlanbazár.hu
vízparti
ingatlan
eladó ház
eladó