Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek

Édes élet Bonyhádon az Ifjúsági park szomszédságában?

ingatlanbazar.hu
2022. augusztus. 05. péntek
Hangulatos, tágas és némi kényeztető extrákkal is ellátott családi ház keresi új tulajdonosát Bonyhádon! A 260 nm-es ingatlan ára kedvező, a hirdetési fotók pedig magukért beszélnek!
cikk megosztása

“Bonyhádon az Ifjúsági park szomszédságában, csendes zsákutcában megvételre kínálok egy jó állapotú, hangulatos nagy családi házat 669m2-es telken. Az ingatlan 1985-ben épült porotherm téglából, 4 szintes, 260m2-es lakótérrel. A ház akár több generáció együttélésére is alkalmas hiszen több bejárattal rendelkezik és szintenként található fürdőszoba+wc. Az alsó szinten kazánház, pince, 2 egyéb helység, földszinten tágas és világos amerikai konyha-nappali, tusoló wc-vel, speiz, erkély, az emeleten 3 szoba, fürdőszoba, wc, 2 erkély, garázs, míg a tetőtérben 2 szoba, fürdő+wc található! A házban központi fűtés van gázkazánnal szerelve. 

Az ingatlant tulajdonosai folyamatosan karban tartják és újítják ennek köszönhetően jó állapotú. 2006-ban történt egy nagyobb felújítás: nyílászárók teljes cseréje hőszigetelt műanyagra (redőny+szúnyogháló), hideg – meleg burkolatok cseréje, villanyvezetékek részben cserélve, minősági fa konyhabútort építettek be hozzá illő előszoba bútorral és étkező szettel (vételár tartalmazza), homlokzat 5 cm-es hőszigetelése és színezése. Az udvar hangulatos, erdősáv öleli körül mely állandó árnyékot biztosít a lakóknak a meleg nyári napokon is. Ár:75Mft. Extrák: szauna (6fő,tusolóval), klíma, elektromos kapu és garázskapu.[...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

ingatlanbazár.hu
Tolna megye
ingatlan
eladó ház
eladó