Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek

Egy “igazi családi fészek” a belvárosban borospincével, konditeremmel?

ingatlanbazar.hu
2022. július. 10. vasárnap
Kívülről nézve falusi nyugalmat, a belső tereket szemlélve modern életérzést sugall a most következő, eladósorban lévő ház Nyíregyházán. Belvárosban élni előny és hátrány is. Ebben a házban jó eséllyel csak előny!
cikk megosztása

“Tulajdonostól eladó. Nyíregyháza, Belváros frekventált részén, 2008-ban épült, modern stílusú, 3 szintes, 165 nm-es, 4 szoba + nappalis, családi ház, 17 nm-es garázzsal, 28 nm-es terasszal, fedett filagóriával kedvező áron eladó. A ház téglából épült, 8 cm-es külső szigeteléssel, 3 rétegű műanyag nyílászárókkal. 4 db hűtő-fűtő klímával, akár napelemmel (0-ás villanyszámla), mely megbeszélés tárgyát képezi. Kertben található halastó kis csobogóval, amely sziklakertbe van beépítve. Külön említésre méltó az egyedi borospince polcrendszerrel. 

A belvárosban lévő ház alagsorában konditerem kapott helyet amelyben egy mosókonyha is ki van építve. Innen jutunk a borospincébe. Földszinten nappali- konyha, vendégszoba zuhanyzóval, illetve vendég wc. A nappaliból mehetünk ki a keleti fekvésű tágas fedett teraszra, amely mellett van egy szintén fedett filagória is. Emeleten 3 különnyíló szoba erkéllyel, az egyik szobában gardrób szoba is helyet kapott. Szintén az emeleten nagy fürdőszoba zuhanykabinos fürdőkáddal. A ház folyamatosan karbantartott, igazi családi fészek a belvárosban. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
ingatlanbazár.hu
ingatlan
eladó ház
eladó