Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek

A hét ingatlana: bohém-polgári hangulat Zalagerszeg belvárosából

ingatlanbazar.hu
2022. július. 18. hétfő
40 millió forintra lesz szüksége annak a személynek, aki a Zalaegerszeg belvárosában kínált, szellős, 90 nm-es ingatlanra vágyik. A nyitókép annyira hatásos volt, hogy mi nem tudtunk ellenállni a nézelődésnek. A műemlékvédelem alatt álló homlokzattal büszkélkedhető épületben és a bohém hangulatot árasztó lakásban szívesen eltöltenénk pár évet, évtizedet…
cikk megosztása

“Egyedülálló lehetőség Zalaegerszeg belvárosában !Eladó egy 90 m2-es magasföldszinti polgári lakás , mely a lüktető belváros közepén helyezkedikel, de mégis egy kis ékszerdoboz. A társasház 1905-ben épült, homlokzata műemlékvédelem alatt áll. A lépcsőházba érkezéskor átélhetjük az akkori kor kifinomult igényességét, eleganciáját. Széles bejárati ajtók, tágas közlekedő, körlépcső visz fel az emeletre.

Az ingatlanba belépve egy 65 m2-es helyiségbe érünk, amit nevezhetünk szobának, vagy akár nappalinak Onnan tovább találhatjuk a fürdőt wc-vel, a konyhát, és a kamrát. A 3,8 m-es belmagasság lehetővé teszi a galériázhatóságot , de anélkül is elég tágas és világos életteret biztosít a nappali. Fűtése konvektoros, nyílászárok eredetiek, de jó állapotban vannak. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közüljük. 

ingatlanbazár.hu
Zala megye
ingatlan
eladó
lakás