Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek

Zalacsány extra: “golf” lakások lélegzetelállító környezetben

ingatlanbazar.hu
2022. február. 17. csütörtök
Mit szólna, ha egy golf paradicsomban, hotelekre emlékeztető körülmények között élhetne? Mondjuk Zalacsányban! És mit szól ahhoz, hogy van már ilyen elérhető otthon…?
cikk megosztása

“[...]A penthouse lakás 106 m2-es alapterületű, 211 m2-es terasszal rendelkezik - harmadik emeleti lakás melyből csodás kilátás tárul az egész golfbirtokra. Részletek: 

  • Beépített, gépesített konyhasarok tea-/kávéfőzővel és minibárral 
  • Fűtést egyedi gáz cirkó biztosítja - Az ár a belső Prestige bútorokat, komplett berendezést tartalmazza! 

[...] Az épületben 18 exkluzív hotelszoba- jellegű apartman és lakosztályok találhatóak. A stúdió lakások 29-35 m2, az egy hálószobás penthouse lakások 52-79 m2-es méretűek. A stúdiókból 8-25 m2, a penthpouse lakásokból 61-106 m2-es területű tágas teraszokra léphetünk ki. A közel 3 méteres belmagassággal kialakított lakások nagy ablakai a tavakra, dombokra és a golfpályára nyújtanak csodálatos kilátást. 160 hektáros területen folynak a munkálatok. A 18 szakasos, nemzetközileg elismert színvonalú golfpálya mellett luxus ingatlan fejlesztés is a projekt része. 2020-ban a wellness részleggel és egyedülállóan a zalai dombságban fellelhető termál tó kiépítésével bővül, melyek a vendégek számára remek kikapcsolódási lehetőséget biztosít. 

Nemzetközileg elismert belső építész iroda tervei alapján, modern belsőépítészeti koncepciók és megoldások alkalmazásával három, személyre szabható design csomagból választhatnak ügyfeleink a kulcsrakész lakás esetében.  A lakásokat teljes bútorzattal, kiváló minőségben adjuk át. - A lakók kényelmét teljes körül "serviced apartman" szolgáltatások, professzionális lakáskarbantartás, Étterem, bár, Wifi, portaszolgálat, biztonsági szolgálat, Autóbérlés, VIP reptéri transzfer szolgáltatás, golfozási lehetőség szolgálja. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

ingatlanbazár.hu
Zala megye
ingatlan
eladó
lakás