Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek

Dombóváron valakinek jó lesz a nyári szezonja!

ingatlanbazar.hu
2022. február. 24. csütörtök
De akár már a tavaszi is. Elég csak lecsapnia a fullosan felújított iker nyaralóházra! Családi és baráti hétvégék Dombóváron kényelmesen, frissen festett falak között… És hogy mennyi az annyi? Mutatjuk!
cikk megosztása

“Gunarasban szép környezetben, a gyógyfürdőtől pár utcára, madárcsicsergős természet közeli igényesen felújított 78 m2-es iker nyaraló ház eladó. Egész évi lakhatásra, kiadásra alkalmas nyaraló. Amely egybenyitva igazán egy ideális környezetet biztosít az itt lakoknak. 

A benne lévő helységek a következők: nappali, konyha, fürdőszoba, 2 hálószoba és a fronton egy terasz. Az egyik szoba külső bejárattal is rendelkezik. A nappali és a konyha egy légtérben. Víz, villany, klímás hűtés/fűtés megtalálható benne, a szigetelésnek köszönhetően kiválóan tartja a meleget illetve a nyári nagy melegben kellemesen lehűti a belső teret. A közelmúltban teljes felújításon esett át kívül és belül is.A közelben több étterem és bolt is van, kellemes és csendes környezet jellemzi a környéket.Erre a nyaralóra már nem kell költeni, csak beköltözni! [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

ingatlanbazár.hu
Tolna megye
ingatlan
eladó ház
eladó