Ingatlanbazár Magazin logó
Uncategorized
Irány Kehidakustány? Ha akad 18 milliónk, akkor mindenképp!
ingatlanbazar.hu
2021. szeptember. 25. szombat
Mindössze 18 millió forintra lesz szüksége annak a személynek, aki szeretné megvenni a most következő, nyugalmat árasztó Kehidakustány falujában található oázist. Ráadásul egészen apró, saját kézzel elvégezhető kozmetikázással pikk-pakk létrehozható egy modern-rusztikus házbelső. Így nem csak a nosztalgiázni vágyó idősebb korosztály, de a fiatalok számára is kincset érő lehet a csodás épület és a vonzó kert...
cikk megosztása

A Kehidakustány településen álló szépségről

“Megvételre kínálom a képeken látható 60 m2 hasznos alapterületű családi házat Kehidakustány nyugodt, csendes falusias jellegű utcájában, a hozzá tartozó 1469 m2 es kerttel. Az ingatlan teljes közművel rendelkezik, víz, villany, csatorna, gáz bevezetve. A ház vegyes falazatú, fa födémes, cserép fedésű tetővel, folyamatosan karbantartott, összkomfortos.

A fedett teraszon át érkezünk a házba, előszoba-étkező, konyha, kamra, fürdőszoba, és 2 szoba került kialakításra. A nagyobb, utcafronti szoba közel 20 m2, a kisebb 12 m2-és ebből nyílik a fürdő is. Kialakítását tekintve 2 ember részére állandó lakhatására lehet megfelelő Kehidakustány nyugalmas területén. De akár családok hétvégi házaként, vendégházként is funkcionálhat. A ház fűtéséről egy vízteres cserépkályha, és egy újonnan beszerelt Westen típusú gázcirkó kazán biztosítja, lapradiátorokon keresztül. A házban külső ajtóval fatárolót alakítottak ki. A ház folytatásaként pedig nyári konyha épült. Valamint egy zárt kocsibeálló is rendelkezésre áll az udvarban. A terület gondozott, körbe kerített, ligetes, hatalmas diófával, több termő gyümölcsfával. A kert egy része még üresen áll, szabadon alakítható. [...]”

További részletek és fotók Kehidakustány falvában kínált házról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

olcsó
ingatlanbazár.hu
nyugalom
űkert
ingatlan
eladó ház
eladó
Kehidakustány
oázis
falu