Ingatlanbazár Magazin logó
Uncategorized
Egy csodás rönkház, amelyben az egész évet szívesen eltöltenénk!
ingatlanbazar.hu
2020. december. 15. kedd
A fantasztikus ingatlan  - ház és birtok - akár önellátó életmódra is alkalmas lehet. De persze ha telik rá, szimplán hétvégi rezidenciának is használható a rönkház. Mi szerelembe estünk a hódmezővásárhelyi ingatlannal. És ön?
cikk megosztása

Rönkház, nem csak álmodozóknak!

“Csongrád-Csanád megye, Hódmezővásárhely határában, közvetlenül a műút mellett, csendes, nyugodt környezetben, 1 hektáros területen, 50 nm-es rönkház, 30 nm-es nyári konyhával, búbos kemencével, 30 nm-es vendégfogadásra alkalmas bungalóval, gyönyörű parkosított környezetben eladó. Hozzá tartozik egy nagy méretű, összesen 65 nm-es tároló és garázs. A birtok teljesen körülzárt, a műútról lekanyarodva elektromos nagykapun keresztül juthatunk a parkosított udvarba, ahol a kerti pihenő mellett egy medence is megtalálható. Három fázis, fúrt kút, modernizált csirkeól és rengeteg féle termő gyümölcsös várja új gazdáját! Biogazdálkodásra alkalmas.”

00a
00b
00c
00d

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Rönkház kínálat, itthon

Habár csak pár alkalommal tudtunk a "műfajról" beszélni, eddig mindig lélegzetelállító rönkházak akadtak fenn az ingatlanbazar.hu oldalán történő böngészés során. A masszív, ökológiailag sem utolsó építkezési mód talán egyszer jobban is elterjed. Igaz, ha nincs megfelelő alapanyag helyben, akkor ugye minek máshonnan hozatni a fát.Egy biztos, egy

"szibériai rönkházba"

és egy,

Dobogókőn található

másik ingatlanba évekkel ezelőtt belebolondultunk. A Pilis mellett persze a Börzsönyben is akadtak

jó példák rönkházak kapcsán.

Hiába, ahol erdő van, ott fa is akad!

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

rönkház
Hódmezővásárhely
Tanyasi
eladó ház
birtok
eladó
Csongrád-Csanád megye