Ingatlanbazár Magazin logó
Uncategorized
Hiába ritkaság, nem kellett senkinek Balatonkenesén a szuper, vízparti nyaraló!
ingatlanbazar.hu
2020. november. 18. szerda
cikk megosztása

Ahogy 7 hónapja már beszámoltunk róla, Balatonkenesén még akad igazi, klasszikus vízparti ház, stéggel, nádassal, mindennel. Az ingatlan ára természetesen borsos, a 280 millió forintos összeg azonban bizonyára van, akinek nem okoz akkor a gondot. Vajon miért nem kelt el a cserépkályhás ingatlan, amikor kincsnek számít a piacon?

Luxus Balatonkenesén - részletek

Eladó Balatonkenesén 19m széles saját partszakasszal és mólóval rendelkező,

három komplexumból álló nyaraló

és garázs! Az ingatlan Balatonkenesén, Budapesttől csak 1 órányira, az autópályától pár percre található nyaraló kivételes adottságokkal rendelkezik.A telek 2561nm. A telken két, különálló épület található (akár három felé bontható), összesen 11 szobával (7 hálóval), fürdőkkel, így több generáció együttes nyaralására is alkalmas. A téglaház 230nm, faház 84nm, csónakház b10nm és a faház mögötti tároló 10nm. Számos hálószobája miatt KIVÁLÓAN KIADHATÓ az ingatlan egész évben! [...]"A Balatonkenesén található, ritkaságnak számító, vízparti ingatlan ára 280 millió forint. Persze van, amit nem lehet megfizetni. Ilyen maga a "magyar tenger", melynek védelme, tiszteletben tartása mindannyiunk közös érdekes és feladata!

01
02
03
04
05

További képek, alaprajz és részletek a Balatonkenesén álló házról az  ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

ingatlanbazár.hu
Balatonkenese
ingatlan
eladó ház
kincs
kiadható
telek
közvetlen vízparti nyaraló
eladó
Balaton
megosztható