Ingatlanbazár Magazin logó
Uncategorized
Vidéki porta hangulata a VI. kerület közepén: egy kiadó, aranyos kislakás 90 ezerért!
ingatlanbazar.hu
2020. március. 02. hétfő
cikk megosztása

Nyilván nem sokakat vonz, ha kertészkedhet Budapest közepén. De biztosak vagyunk benne, egy csomó komposztáló, önnfentartó, vagy csak a vidéket kedvelő bérlő boldog lenne a most következő, kiadó lakásban! Kuriózum a Terézvárosban, méltányos áron! Egy kis festék és bútor szanálás, rendrakás és

"Kiadó a VI. kerületben, a Székely Bertalan utcában, egy 30 m2-es, 1 szobás lakás.

 Az lakás egy 1880 körül épült 2 szintes épület földszintjén található. A ház átlagos állapotú. Belül bájos kis kertet rejt. Helységei: 1 nagy tágas szoba, előszoba és konyha egyben, kis fürdő WC-vel. A lakás gépesített és részben bútorozott. A fűtést gázkonvektor, a melegvizet éjszakai áramú villanybojler szolgáltatja. Minden közmű mérőórás. Közös költség ca. 12.000 Ft, mely tartalmazza a házbiztosítást, az épülettakarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és az egyéb szokásos közös költségeket a társasházban.

00a

Rövid sétára van több trolimegálló és az M1-es metró, amivel gyorsan elérhető a belváros vagy bármely közlekedési csomópont és egyéb járatok. A DOHÁNYZÁS NEM MEGENGEDETT! Fizetőképes, tiszta, rendszerető bérlőt keresünk hosszútávra! 3 havi kaucióval és min. 1 évre bérelhető!"

Az ingatlan adatai

  • Ár: 90.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 30 nm 
  • Emelet: földszint
  • Szobák száma: 1
  • Ingatlan állapota: Átlagos
  • Fűtés típusa: Gázfűtés
01
01a
02

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

ingatlanbazár.hu
VI. kerület
ingatlan
vidék
Székely Bertalan utca
kert
Budapest
lakás
földszint
főváros
kiadó