Ingatlanbazár Magazin logó
Uncategorized
Sírunk, olyan szép ez a 149,9 milliós mátyáshegyi lakás!
ingatlanbazar.hu
2019. augusztus. 30. péntek
"Eladó Mátyáshegy kedvelt utcájában, egy 8 lakásos társasházban található, 147 nm-es, nappali + 3 hálószobás, első emeleti, teraszos, felújított, belső építész által tervezett, igényes otthon." Igényes? Nagyon igényes! Szerelem első látásra a 15 fotóból álló album alapján! A kád elhelyezése elgondolkodtató, a Michelle Obama könyv izgalmas kikacsintása hirdető részéről. Mi kell még?
cikk megosztása

Az ingatlan adatai

  • Ár: 149.900.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 147 nm
  • Emelet: 1. emelet
  • Szobák száma: 4
  • Ingatlan állapota: Felújított
  • Fűtés típusa: Cirkó

Leírás

"A lakás nettó 143 nm-es, a szülői hálószobából nyíló 8 nm-es terasz a belső, csendes kertre néz, déli tájolású. Az ingatlant egyedi belső térrendezés jellemzi, a felújítás során kialakításra került egy 6,6 nm-es gardróbszoba, valamint a nappali oldalterében elhelyezett konyha, ami lehetővé teszi, hogy a család együtt legyen a főzés során, de mégis elszeparált. Okosotthon alapfelszerelése már elhelyezésre került a háztartási helyiségben, ahol a kondenzációs kazán is helyet kapott. A konyha magas kategóriás háztartási gépekkel felszerelt. Nappaliban klíma található, ami jól lehűti a közel 60 nm-es helyiséget. Nyílászárók fából készültek, hang- és hőszigeteltek, a beltéri ajtók szintén fából készült tolóajtók.
00
00a
Az ingatlan egy ősfás kertben található, ahol a lakások tulajdonosainak akár külön elszeparált kertrész is kialakítható. A ház – ódon hangulatát megőrizve – korábban felújításon esett át és azóta is folyamatosan karbantartott.  A lakáshoz tartozik egy utcafrontról nyíló felszíni gépkocsibeálló, a pincében található 8 nm-es zárt tároló helyiség és igény szerint egy kerékpártároló is. Közelben jóhírű bölcsődék, óvodák, iskolák. Pár percnyire a British International School és angol –magyar nyelvű általános iskola is található! Közeli kirándulóhelyek, sportolási lehetőség és könnyű bejutás a városba! Közlekedés szempontjából is nagyon jó, 2 percnyi sétára a buszmegálló, ami Kolosy térre szállítja az utasokat. A városból éjszaka érkezők hazajutását megkönnyíti, hogy a Mol Limo és a Drive Now car sharing lerakása itt még lehetséges, de természetesen éjszakai járatok is üzemelnek a környéken.
A házban ugyanezen a szinten eladó egy 65 nm-es, szintén igényesen felújított lakás, ami akár összenyítható ezzel az ingatlannal vagy befektetésnek jó lehetőség!!!"
01
02
02b
03
04
További részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!
profi
Mátyáshegy Városrész
ingatlanbazár.hu
kád
hirdető
luxus
ingatlan
III. kerület
modern
Budapest
elegáns
lakberendezés
gyönyörű
lakás
Michelle Obama
belsőépítészet