Ingatlanbazár Magazin logó
Uncategorized
Kincs a Mester utcából: egy 45 nm-es teraszon élvezhetjük az életet!
ingatlanbazar.hu
2019. augusztus. 31. szombat
Az általunk nagyon kedvelt Mester utcában bukkantunk az alábbi, 120 nm-es és 102 millió ingatlanra. Jó elhelyezkedés, szé terek és persze egy szuper szabadtéri felület! Sok-sok fotó a különlegességek szerelmeseinek!
cikk megosztása

"Budapest 9 ker. központi részén, egyetemekhez, Duna-parthoz, belvároshoz közeli,

tetőteraszos, panorámás, társas házi lakás tulajdonostól eladó. 

A közelben található a Művészetek Palotája, a Nagyvásárcsarnok, az Iparművészeti Múzeum, a Nemzeti Színház, a Corvinus Egyetem és a Semmelweis Orvostudományi Egyetem. A lakáshoz tartozó 45 nm-es terasz kiválóan alkalmas pihenésre, grillezésre, baráti összejövetelek szervezésére.

00

A társasháznak saját belső, kertész által rendszeresen gondozott 3 zárt kertje van, játszótérrel, padokkal. Kisgyerekes családoknak kellemes kikapcsolódást biztosít. A lakás összterülete 98 nm + 45 m2 terasz rendkívül jó beosztású. A 37 nm-es parkettázott, teraszkapcsolatos, a déli fekvésű nappali-étkező + 2 hálószoba. Az amerikai konyha teljesen bútorozott, Elektrolux elszívóval, főzőlappal, sütővel és mosogatógéppel felszerelt. A teraszon található egy kisebb fedett rész, mely tárolásra kiválóan alkalmas.A lakás fűtéséről házközponti kazán gondoskodik. A nappaliban és a déli fekvésű hálóban LG márkájú légkondicionáló van. Parkolóhely bérelhető vagy vásárolható ház alatti teremgarázsban."

Az ingatlan adatai

  • Ár: 102.000.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 120 nm
  • Emelet: 6. emelet
  • Szobák száma: 3
  • Ingatlan állapota: Kiváló
  • Fűtés típusa: Központi, egyedi méréssel
01
01a
02
02a
03
04

További részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!

terasz
ingatlanbazár.hu
befektető
ingatlan
IX. kerület
Mester utca
körpanoráma
grill
eladó
Budapest
ritkaság
lakás