Ingatlanbazár Magazin logó
Uncategorized
99 nm-nyi nagypolgári életérzés a Bem rakparton!
ingatlanbazar.hu
2019. július. 25. csütörtök
Kíváncsi rá, mennyibe kerül - és persze hogyan mutat - egy kuriózumba számba menő lakás a II. kerület egy dunai panorámás lakásában? Mutatjuk a számokat és persze a fotókat is! 
cikk megosztása

Az ingatlan adatai

  • Ár: 127.000.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 99 nm
  • Emelet: 1. emelet
  • Szobák száma: 3
  • Ingatlan állapota: Felújított
  • Fűtés típusa: Cirkó

Leírás

PÁRATLAN PANORÁMÁS NAGYPOLGÁRI LAKÁS A BEM RAKPARTON!II. Bem rakparton eladó 99 nm-es, világos, dunai panorámás lakás 3,6 nm erkéllyel.A lakás a liftes ház 1. emeletén található, hatalmas nyílászárói az utcára néznek. A fűtési rendszere gázcirkóról üzemel, lapradiátor hőleadókkal.
04
Helyiségek: amerikai-konyhás nappali, 2 háló, 1 kádas fürdőszoba wc-vel, 1 tusolós fürdőszoba, 1 külön wc, előtér. A lakásból és az erkélyről páratlan panoráma nyílik a Dunára és a Parlamentre. A társasház jó állapotú, rendezett, jó lakóközösségű, gondozott belső kerttel rendelkezik. A lakás közvetlen Duna-parti elhelyezkedésű, közel a Margit-híd budai hídfőjéhez, szemben a Parlamenttel. Tömegközlekedés a közelben: 4, 6, 19, 41 villamos, M2 metró, buszok, melyekkel a belváros percek alatt elérhető. Az infrastruktúrája kiváló; orvosi rendelők, óvodák, általános- és középiskolák, gyógyfürdők is megtalálhatók a környéken. Pár perces sétára számos étterem, kávézó található. A Margit-sziget, a Lánchíd, a Széll Kálmán tér is könnyen elérhető. Az ingatlan ideális család részére vagy akár bérbeadásra is. A lakás jól kiadható, jelenleg is bérlő van benne.
00a
00b
00c
01
02
03
További képek és részletek az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!
kilátás
ingatlanbazár.hu
Országház
ingatlan
II. kerület
eladó
Budapest
panoráma
Duna
lakás
dunai kilátás
Bem rakpart
nagypolgári
Víziváros II. ker Városrész