Ingatlanbazár Magazin logó
Uncategorized
Eladó a valamikori Rege szálló egyik lakosztálya
ingatlanbazar.hu
2018. október. 01. hétfő
Bár a képek alapján "csak" egy lakást látunk, a tudat, hogy milyen funkciót töltött be a hely, sokunkat megmozgat. Nosztalgiázás és persze a jelen, sok-sok fotón. Járt ön valaha vendégként a 24,9 millióért kínált lakásban...?
cikk megosztása

Az ingatlan adatai

  • Ár: 24.900.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 30 nm
  • Emelet: magasföldszint
  • Szobák száma: 1
  • Ingatlan állapota: Felújított
  • Fűtés típusa: Központi, egyedi méréssel

Leírás

Eladásra kínálok a Széchenyi-hegyen, egy 30 m2-es napos, magasföldszinti lakást.A lakás a valamikori Rege szálló egyik lakosztálya volt. A házat a svábhegyi üdülőszállók egyik tagjaként Fischer József (a Ciam magyar csoportjának tagja, később a harmadik Nagy Imre kormány szociáldemokrata államminisztere) tervezte 1940-ben. A jellegzetes Bauhaus épület később ma, mint látjuk, társasház.
00a
A ház, egykori nevének megfelelően a Rege utcában, kiemelt zöldövezeti részen van, mintegy 500 lépésre a Széchenyi emlékkilátótól. A lakás teljes körűen felújított, légkondicionálóval, motoros redőnnyel, rovarhálóval felszerelt. De van benne fürdőszoba, konyha és minden kényelmi berendezés is. A ház maga megépítése óta nem sok felújításon esett át, ezért ez lassan aktuális lesz. Emiatt érthető módon átmenetileg magasabb a közös költség az átlagosnál mintegy /pontosan/ 25 000 Ft/hó.A házat hatalmas park veszi körül, ide néz a lakáshoz tartozó 6 m2-es erkély. Fűtése ház központi fűtés, egyedi mérővel. A közlekedés szempontjából is jó helyen lévő lakás, közel a Fogaskerekű vasút, de busszal is könnyen elérhető.Hát csak tessék, tessék, méltóztassék!Az ára pedig: 24,9 millió Ft
01
01a
02
02a
03
További képek az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!
ingatlanbazár.hu
lakosztály
Rege utca
Fischer József
bauhaus
Széchenyihegy
ingatlan
Rege szálló
eladó
Budapest
lakás
Széchenyihegy Városrész
Széchenyi-hegy
XII. kerület