Ingatlanbazár Magazin logó
Uncategorized
3 lakás 10 millió alatt a patinás Hegyvidéken!?
ingatlanbazar.hu
2017. szeptember. 25. hétfő
Budapest leghatalmasabb és egyik legvonzóbb része, a XII. kerület mindig is célpontja volt azoknak, akik szeretik a nyugalmat, a sok zöldet, de pár perc alatt szeretnének bejutni a belvárosba. Megnéztük, milyen lakáshoz juthatnak azok, akiknek a vágy mellett csak kevés tőkéjük akad, hogy hegyvidéki lakosok legyenek. 
cikk megosztása

Mielőtt elérne minket a népharag, szólunk, hogy igen, ez így túl szép, hogy igaz legyen. Hiszen drága környékről van szó, a kerület szinte minden részén magasak az árak. Így aztán mi magunk sem lepődtünk meg, hogy tulajdonképpen semmi sincs 10 millióért, vagy azalatt. Már leszámítva az alábbi konstrukciókat...

Budapest, XII. kerület, 39 m2, 8.500.000 Ft 

XII. kerületben a Déli pályaudvartól nem messze egy rendezett nagypolgári ház harmadik emeletén eladó egy felújítandó, napfényes, 39 m2-es, egy szobás – két szobássá alakítható lakás örökös bérleti joga. A környék az infrastruktúra és a közlekedés kiváló!

he01

Budapest, XII. kerület , Belbuda -Krisztinaváros Városrész, 42 m2, 9.900.000 Ft 

Csendes lakás a MOM Park közelében, bérleti jog

Napfényes, csendes jó beosztású felújítandó magasföldszinti lakás bérleti joga. Utcai nézetű nappali, a felújításkor a konyha áthelyezésével hálószoba alakítható ki. A társasház jó állapotú, zárt lépcsőházas, az 30-as évek végén épült. Kiváló tömegközlekedés, 2 perc séta a MOM Park bevásárlóközpont.

he02

XII. kerület , Belbuda -Krisztinaváros Városrész, 41 m2, 10.000.000 Ft Budapest

Tisztelt Jövendőbeli Bérlő !

Buda központi részén kínálunk bérleti jogot Önnek a 12.kerület belső részén a Maros utcában. A lakás 41 nm-es földszinti, Északi tájolású, 1 szobás, jó állapotban van.

A lakás ablakai belső udvarra néznek.

A társasház 5 emeletes és a 41 lakás lett kialakítva benne,a házban több felújítást is terveznek, jelenleg a teljes elektromos hálózat kicserélése van folyamatban.

A közelben kb 5 perc sétára található a Széll Kálmán tér ahonnan a város különböző pontjai könnyedén és gyorsan megközelíthetőek. Minden megoldás érdekel.

14.800 ft bérleti díj + 11.000 ft közös költség fizetendő, ez tartalmazza a vízhasználatot.

he03

Ha öröklakást szeretne, ide kattintva kiderül, mennyibe kerül a legolcsóbb a Hegyvidéken. Ön mire tippel, mennyiért szerezhet saját tulajdont a XII. kerületben?

Hegyvidék
10 millió alatt
olcsó
ingatlanbazár.hu
ingatlan
eladó
Budapest
öröklakás
lakás
legolcsóbb
XII. kerület
bérleti jog