Ingatlanbazár Magazin logó
Kert
Lakjon egy igazi oázisban, Százhalombattán
ingatlanbazar.hu
2024. május. 18. szombat
cikk megosztása

A kertvárosi hangulatú Urbánium városrészben található házat a közelmúltban újították fel és modern konyhát, új hideg- és melegburkolatokat, korszerű fürdőszobákat, külső színezést és festést plusz időjárásálló kerítést is kapott. A kert és a kerti tó pedig tényleg egy igazi oázisra hajaz.

“Egy gyönyörű oázis Budapest vonzáskörzetében!

Eladásra kínálunk egy Budapesttől 27 km-re, Százhalombattán, a közkedvelt, kertvárosi hangulatú Urbárium városrészben található, 2022-ben, teljes körűen, magas színvonalon felújított 171+152 m2-es, egyszintes, családi házat.

Az ingatlan, a felújítás során, új hideg-melegburkolatot, új beltéri ajtókat, korszerűen átalakított fürdőszobákat, modern és minden igényt kielégítő konyhát, külső színezést és festést, új, időjárásálló kerítést és teraszkorlátokat kapott.

A családi ház 171 nm földszinti lakótérből és 152 nm szuterénből áll.

A földszinti lakótérben egy tágas és világos nappali és ezzel egy térben egy elegáns vendégétkező található, Szintén ezen a szinten helyezkedik el még három tágas szoba mindegyik külön fürdővel. Valamint a minden igényt kielégítő, korszerű konyha egy hozzá tartozó tágas, családi étkezővel és kamrával. Az előszoba és a közlekedők, szintén kényelmes méretűek.

A nappaliból nyílik a minden komfortot magában foglaló, nagy méretű terasz ami délnyugati fekvése miatt, akárcsak a nappali, egész nap benapozott és kellemes. Innen gyönyörködhetünk a hatalmas, parkosított kertben és az ebben kialakított, káprázatos tóban.

A szuterén részben kapott helyet a 3 férőhelyes garázs, a mosókonyha, mellékhelység, infraszauna, hobbyszoba, valamint számos nagyméretű, praktikus tároló.

A telek parkosított, öntözőrendszerrel ellátott, folyamatosan karbantartott, a kerti tó mérete, kb. 25 m3.

A ház nagyon magas műszaki felszereltségű. A fűtésről egy kondenzációs gáz cirkó kazán gondoskodik, napelem visszatáplálós villanyórával. A hálószobák radiátorral fűtöttek, a ház többi részében padlófűtés van. 3 fázisú áram rendelkezésre áll.

Minden ablakon elektromos redőny és szúnyogháló, központi vízlágyító valamint, klíma segíti a minél magasabb komfortérzetet.

A magas minőségű tölgy parkettával burkolt nappaliban, lakberendező által tervezett a trendeket maximálisan követő, egyedi gyártású beépített bútorok gardróbszerkények ülőgarnitúrák teszik rendkívül otthonossá és élhetővé a hatalmas és tágas egybefüggő teret.

A praktikusan kialakított ,felső kategóriás eszközökkel gépesített konyha, pedig melegítő fiókkal, tisztított ivóvízzel kiegészítve szolgálja az itt lakók kényelmét

A szinte lakótérrel megegyező méretű szuterénben, minden helyiség hideg burkolattal vagy laminált parkettával burkolt. Itt foglal helyet a hatalmas 3 autót kényelmesen befogadó garázs, rengeteg tárolásra használható hellyel kiegészítve. Valamint egy nagyobb helyiség, ami több géppel felszerelt edzőteremnek és igényes hobbyszobának lett kialakítva billiárdasztallal. Itt található még a tágas mosókonyha, Wc, mosdó, infraszauna és számos tároló.

Az ingatlan Százhalombatta csendes kertvárosi részén található, kiváló elhelyezkedésének köszönhetően rövid gyaloglással elérhető a vasútállomás és a buszpályaudvar. Az M6 autópálya 5 perc távolságra. Orvosi rendelő, nagyobb boltok, bevásárlási és kikapcsolódási lehetőségek, iskola, óvodák, játszóterek, szabadidőpark szintén a közelben. A városközpont 15 perc sétával érhető el..

A bútorok egy része a ház része, a többi, megegyezés tárgyát képezi.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal!”[...]

További ajánlatokért böngésszen az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

ingatlanbazár.hu
családi ház
y
ingatlan