Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac

Pazar házat vehet Celldömölkön!

Pethes Ágnes
2024. július. 25. csütörtök
Ha nem akar kompromisszumokat kötni, költözzön Celldömölkre. Ez a pazar ház nemcsak csodás, de rengeteg lehetőség is van benne, ráadásul csendes, de központi az elhelyezkedése. Ha fedett teraszt akar, vagy 3 kocsival is beállna, nem akadály.
cikk megosztása

Ilyen,  amikor az ízlés nemcsak egy vendégéjszakát tölt el a felújítás során, hanem be is költözik - pazar ház az eredmény!

pazar ház
Pazar ház Celldömölkön

És a pazar ház teljes leírása:

“Igényesen felújított családi ház eladó a központ közelében !

Celldömölk Szombathelytől 42 kilométerre, keletre, a Marcal-medencében fekszik, Sárvár 21, Pápa 31 km a várostól. A környék egyik nevezetessége az ötmillió éves Ság hegy, az egykori tűzhányó lábánál gyógy és wellness fürdő kényezteti a helyieket és a turistákat. A régió még számos természeti és kulturális kincset rejt…

A belváros közelében, egy csendes mellékutcában bújik meg ez a teljes körűen, műszakilag és esztétikailag is igényesen felújított családi ház. Az utcáról egy szép kovácsoltvas jellegű kapun keresztül a térkővel borított udvarra érkezünk, a ház mögül tárul elénk a gyönyörűen parkosított kert. A házba, néhány lépcsőn át egy előtéren keresztül jutunk be, aminek egy tágas, amerikai konyhás nappali a központi helyisége. Innen nyílik a kertre tájolt fedett terasz, a háztartási helyiség és a kamra is. A pihenő teret dizájnos kivitelezésű tolóajtók választják el, ahol egy közlekedőből nyílik a két hálószoba, a tágas fürdő és a gardrób.

 

Az ingatlanon kívül-belül minőségi felújítás valósult meg, modern stílusban, megőrizve az eredeti épület stílusjegyeit. ( pl.: Terrán Renova tetőcserép-födémszigetelés 15 cm gyapot-falazata tégla, 10 cm-is külső hungarocell szigeteléssel-műanyag hőszigetelt nyílászárók-Invado minőségi beltéri ajtók-gépesített beépített konyha, Electrolux kerámialapos tűzhely és sütő, elszívó, gránitmosogató, mosogatógép-tágas modern fürdőszoba, káddal és zuhanyzóval-ízléses szaniterek és burkolatok… )

 

A ház fűtését Ariston kondenzációs gázkazán biztosítja radiátoros hőleadással és termosztát vezérléssel, a melegvíz-ellátás szintén a gázkazánról történik. Az elektromos hálózat 32A.Lakóépület: nettó 81,7 m2-Fedett terasz: 8 m2-Melléképület: 16 m2-Pince: 9 m2-Telek: 767 m2A főépület mellett elhelyezkedő, szintén teljesen felújított két helyiségre osztott melléképületben szauna-wellness vagy konditerem is kialakítható, de irodának vagy vendégháznak is alkalmas.

 

A családi ház alatt egy kis pince található, az udvaron 2-3 gépkocsival lehet parkolni…Az ingatlan szinte teljesen felszerelt és gépesített, azonnal költözhető, tehermentes..”[...]

Még több remek lehetőség az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

 

 

celldömölk
családi ház
ingatlanbazar.hu
eladó ház
igényes