Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Fotók, szavak helyett: egy leányfalui luxus otthon
ingatlanbazar.hu
2022. február. 06. vasárnap
Nem minden esetben párosul jó ízlés a gazdagsághoz. A most következő, 430 milliós leányfalui otthon és birtok jelenlegi tulajdonosai azonban jó példával járnak elől. Kérdés persze, hogy az új tulajdonos milyen irányba viszi el a luxus birtok összképét… 12 ragyogó fotó Pest megye egyik legszebb otthonából!
cikk megosztása

A lányfalui szépségről, pár szóban

“A birtok 7135 nm-es telken helyezkedik el, melynek alsó szakaszán egy családi ház és egy különálló vendégház található, a felső szakaszán pedig egy erdős terület. Nagy üvegfelületek, a felhasznált természetes anyagok és burkolatok, a kandalló, a szauna, a különböző tájolású teraszok, feszített víztükrű fűthető medence és tágas terek jellemzik a házat.”

További részletek és fotók a lányfalui házról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek, leányfalui álom ide vagy oda!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

ingatlanbazár.hu
luxus
Leányfalu
ingatlan
eladó ház
Pest megye
eladó
leányfalui