Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
35 millió alatt néztünk lakást az V. kerületben
ingatlanbazar.hu
2022. január. 26. szerda
cikk megosztása
Lipótváros patinás otthonai és a közkedvelt, ikonikus helyszínek leginkább a 80 millió feletti ingatlanok kapcsán lehet érdekes. Mi azonban kíváncsiak voltunk, mit vehetnénk az V. kerületben, 35 milliós vételár alatt...

Összesen öt lakást találtunk az V. kerületben, a legdrágább 33,5 millió forintba, a legolcsóbb 29,3 millió forintba kerül jelenleg. Nem meglepő talán, hogy javarészt földszinti minigarzonokról van szó. Azonban minden egyes találat kapcsán azt éreztük, bőven van potenciál az ingatlanban! Lássuk a jelenleg elérhető, olcsóbb ötös fogatot!

Olcsó lakások az V. kerületben: a legdrágábbtól a legolcsóbbig

"Budapesten az V. kerületben, az Irányi és a Veres Pálné utcák sarkán egyszobás, felső emeleti, felújított, klímás, ízlésesen berendezett, jó elosztású, gyönyörű fürdőszobás,

21m²-es lakás önálló folyosórésszel

eladó. A ház kétliftes, felújított tetőszerkezetű. Helyiségek : fürdő 5 m2 Szoba+nappali 13 m2 konyha 4 m2 [...]"

"Ritkaság Lipótvárosban, az V. kerületben! Megvételre kínálom, ezt a

földszinti zárt teraszos garzon lakást!

  • kiváló lokáció (Falk Miksa utca)
  • 12m2-es intim, részben fedett terasz
  • adásvétel után rövid határidővel birtokba vehető [...]"

"ELADÓ

felújítandó garzonlakás a Báthory utcában

, egy századfordulós bérházban. A földszinti lakás a kapualjból és az udvarról is megközelíthető. Belső falai kivétel nélkül válaszfalak, így a lakás alaprajza kiválóan alakítható. Az V. kerültben kínált lakás kb. 5 méteres belmagassága lehetővé teszi az alapterületnél sokkal nagyobb terület hasznosítását is. (Az ingatlan nagyobbik szobája jelenleg is teljes területe felett állógaláriával ellátott.) [...]"

"Gyorsan birtokba vehető,

csendes garzonlakás eladó

az V. kerületi a Kálmán Imre utcában! A lakás egy kifogástalan állapotú társasház földszintjén helyezkedik el, 29 m2 alapterületű (+20 m2 állógaléria), konvektoros fűtéses. Nyílászárói néhány éve lettek kicserélve. Közös költsége mindössze 12.000 Ft/hó, mely tartalmazza a vízfogyasztást is. [...]"

"Budapest belvárosában, az V. kerületben eladó egy

28 m2-es, felújítandó lakás.

Félemeleti, nyugodt, csendes utcára néz, a Váci utca közelében. ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnázium, galéria, éttermek a közelben. Javaslom megvételre befektetőknek, diákoknak és fiataloknak első lakásként. Az ingatlan per- és tehermentes! [...]"

További olcsó lakások az V. kerületben az ingatlanbazár.hu oldalán!

35 millió alatt
olcsó
befektetés
ingatlanbazár.hu
garzon
galériázott
Belváros
ingatlan
egyetem
galéria
eladó
Budapest
minigarzon
V. kerület
lakás
földszint
Lipótváros
felújított
felújításra szorul