Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Új élet Verőcén pesti lakás áráért? Miért ne?
ingatlanbazar.hu
2021. július. 17. szombat
Pesti lakás áráért egész évben lakható nyaraló házat kaphat a Dunakanyar egyik közkedvelt településén, Verőcén! Új élet 37 millióért karnyújtásnyira a fővárostól...
cikk megosztása

A Verőcén lévő ingatlanról, részletesen

"Eladó Verőce Aranyoskúti részén, 800 nm nagyságú telken egy

állandó lakhatásra is alkalmas, csodálatos kilátással rendelkező nyaraló!

A Verőcén álló telek körbekerített, parkosított, enyhén lejtős terület. A 133 nm lakóterület, két szint, plusz tetőtérben található. Az alsó "félpince" szint betonból, a felső téglából és könnyűszerkezetes (10 cm-s szigeteléssel) technológiával készült. Két egész és két fél szoba, két fürdőszoba, két konyha és kazánház található benne. A ház fűtése vegyes tüzelésű kazánnal és vaskandallóval történik, a meleg vizet elektromos bojler adja. A víz ellátás fúrt kútból történik, amely emberi fogyasztásra nem alkalmas. Szennyvíz elvezetése zártrendszerű emésztőbe történik. A kertben található egy süllyesztett,vízforgatós, fedett medence. A Verőcén található ingatlan besorolása zártkerti, művelés alól kivett terület és nyaraló épület. A környéken sok az állandó lakó, jól megközelíthető, ezért ajánlom akár állandó lakhatásra is."

További részletek és képek a Verőcén lévő házról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

vonat
Verőce
kilátás
ingatlanbazár.hu
családi ház
ház
nyaraló
Nagymaros
ingatlan
eladó ház
telek
Pest megye
Kismaros
zöldövezet
faház
lakás
főváros
erdő
Börzsöny
Dunakanyar
Verőce Aranyoskút
Vác