Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Lakás 700 millióért az Alvinci úton
ingatlanbazar.hu
2021. június. 02. szerda
310 nm-en, belső kétszinten élhetnek azok, akik a 700 millióért kinált, II. kerületi otthont szemelik ki maguknak. Mi örömmel szétnéztünk az ekxluzív, mégis élhető ingatlanban. És ön?
cikk megosztása

A 700 milliós lakásról, részletesen

"II.

Budapest egyik legkülönlegesebb kilátású ingatlana,

- ahol egyidejűleg van jelen a csendes zöldövezet, a dunai panoráma és szinte percek alatt elérhető a város!Az

Alvinci úti

lakás belső 2 szintes, amibe a lift közvetlenül a lakásba érkezik meg a teremgarázsból (ahol 3 parkoló tartozik a lakáshoz). Mind a két szinten panorámás a terasz, a felső szinten részben fedett 50 négyzetméteres. A 700 millió forintért kínált lakás transzparens, letisztul, tágas és elegáns, amiben egyrészről a társasági életre alkalmas terek is megtalálhatóak, másrészről az intim és otthonos lakószobák a hozzájuk kapcsolódó fürdőkkel.A lakás a ma elérhető legmodernebb technológiával épült: fal fűtés-hűtés, elektromos redőnyök, különleges biztonsági – védelmi technika, étellift, stb. Az ingatlan további előnyei: 24 órás portaszolgálat, játszótér, medence, wellness (szauna, gőzkamra, masszázs szoba, napozóterasz), csendes nagyméretű kert barbeque lehetőséggel, borospince -rendezvényterem."

További fotók a 700 milliós lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

kilátás
ingatlanbazár.hu
luxus
ingatlan
II. kerület
modern
eladó
Budapest
panoráma
kuriózum
elegáns
Alvinci út
lakás