Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Légies vonalak a világos türkiz varázslatával!
ingatlanbazar.hu
2021. március. 23. kedd
Türkiz vonalakkal feldobott, különleges luxus lakást kínálnak megvételre a Dembinszky utca magasságában. Az átlagos méretű, 47 nm-es otthon a képek alapján sokkal szellősebbnek tűnik, mint azt az alapterület sugallná. A titok a türkiz ügyes felhasználásában rejlik...?
cikk megosztása

Türkiz-trükk - adatok

"Ligetvárosban a Dembinszky utca magasságában

FELÚJÍTOTT, türkiz színben pompázó emeleti lakás ELADÓ!

A 47 m2-s otthonban egy tágas, napfényes nappali, konyha-étkező, fürdő-mosdó található. Tulajdonosai a felújítás során a beosztásán nem alakítottak, de egy fal felhúzásával +1 szobát ki lehet alakítani minden további átalakítás nélkül. A társasház külső homlokzata átlagos állapotú, csendes lakóközösséggel."

További képek, alaprajz és részletek a türkiz színnel játszó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

De miben rejlik a titok?

A képlet egyszerű, bár tény, ritkán találkozunk ezzel a megoldással! A légies színt egyenes, vízsszintes vonalakban jelenítették meg, magasan, a plafonhoz közel. Emelllet néhány kiegészítő elemen, bútoron jelenik még meg a tekintetet ügyesen vezető motívum. A türkiz mintha nyílt eget, felhőket varázsolna a fejünk fölé, ettől a tér érzet megváltozik. A légies vonalak ügyesen csapják be a szemet, a türkiz kellemes árnyalata mellett a térrel is játszik.

Tipp mindenkinek, türkiz ide vagy oda!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

türkiz
ingatlanbazár.hu
Városliget
ingatlan
szín
eladó
világos
Budapest
tér
lakberendezés
lakás
Dembinszky utca
design
Ligetváros
belsőépítészet
kék
felújított