Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
A szürke, zöld és narancs 50 árnyalata
ingatlanbazar.hu
2021. március. 21. vasárnap
Az Aladár utcai lakás igényes berendezései a szürke és a hozzá izgalmasan passzoló narancs és zöld színekkel azonnal megfogja az ember tekintetét. Képek egy 71 nm-es lakásból!
cikk megosztása

Szürke-zöld-narancs: az új trikolór?

"Igényesen felújított nappali + 2 szobás magasföldszinti lakás eladó

az 1. kerület kellemes részén, Naphegyen. Tulajdoni lapon 65 nm, gyakorlatban 71 nm-es, frissen felújított, szürke színben pompázó, elektromos fűtés svédpanelekkel, külön vízóra, 2 fürdőszoba, 2 wc, bútorzattal együtt is megvásárolható. Kiváló közlekedés, nyugodt környék, a közelben teremgarázshely bérelhető, vagy akár vásárolható."

További képek az eladó szürke lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Színpárok, amik mellett nem tudtunk elmenni

A szürke szín csak az elmúlt évek, évtized során tört be a lakberendezési trendek közé. Korábban óckodtunk a sötétebb, "piszkos" árnyalattól. Azonban kiderült, a szürke mellett egy-egy kiugró, élénk szín egészen elképesztő hatást vált ki egy otthon belsőben. A

szürke-pink

,

szürke-sárga

vagy

narancs

, esetleg

szürke-vörös

párosításokkal kapcsolatban mi is hoztunk pár nagyszerű példát.És persze teret adtunk a

narancs

az

azúrkék

vagy épp az

arany

különböző más színekkel történő párosításainak is. A színek egyébként komoly hatással vannak közérzetünkre, energia szintünkre, így a divat hóbortok és trendek mellett érdemes kicsit elmélyedni akár a színterápia, akár a hozzá kapcsolódó lakberendezési tanácsadás témakörében is. Fontos, igazán minőségi hangulathoz nem elég az olcsó festék!

Tipp mindenkinek, szürke szín ide vagy oda!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

ingatlanbazár.hu
ingatlan
szín
szürke
modern
eladó
narancssárga
Budapest
lakberendezés
lakás
zöld
belsőépítészet