Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Álomotthon a Damjanich utcából, szuper design leleménnyel!
ingatlanbazar.hu
2021. február. 17. szerda
A Liget közelében élni mindenképp vonzó, hát még ha egy ilyen, a Damjanich utcában eladásra kínált ingatlanban élvezhetjük az életet! Szauna, napfény és egy megoldás, amit jó szívvel ajánlunk!
cikk megosztása

"DAMJANICH UTCÁBAN, FOLYAMATOSAN KARBANTARTOTT HÁZBAN, CSODÁS TEREKKEL RENDELKEZŐ

NAGYMÉRETŰ LAKÁS.

4 éve teljesen felújítva, 150 m2, 2 fürdőszoba+szauna, 3 szoba, gardrób, am. konyhás nappali, szomszédok felőli falak hangszigeteltek. Közelben a liget lehetőséget ad a kikapcsolódásra. Ár: 119.900.000 Ft"

Az ingatlan jellemzői

  • Város: Budapest, Damjanich utca
  • Ár: 119 900 000 Ft
  • Méret: 150 m2
  • Szobák száma: 3
  • Félszobák száma: 1
  • Építés éve: 1897
  • Emelet: 3. emelet
  • Lift: Igen
  • Kilátás: Utcára néző

És hogy mibe szerettünk bele?

Több dologba is! De egy biztos, szoba összenyitás után ajtót ilyen jól hasznosítani még nem láttunk! A Damjanich utcai, 150 nm-es lakás nem csak végtelenül tágas, világos, de persze elegáns is. Miközben az ingatlan hozza a mai kornak megfelelő, letisztult minimalizmust, bőven otthonos. A tervezők és korábban itt élők biztos, hogy szerettek élni. Erről a kényelmes nappali és a szauna is tanúbizonyságot tesz. És ami még szebb, nem dobálták csak úgy ki a lakás eredeti, kiváltott elemeit sem!

Damjanich utcai trükk: KELL!

Mivel a XX. század elején épült bérházak praktikus szempontjai jóval eltértek a mai elvárásoktól, így gyakran előfrodul, hogy szobák kerülnek összenyitásra, kiváltásra az új tulajdonosok kérésére. Ettől hirtelen minden világosabb és élhetőbb lesz. De mi történik a csodás, robusztus ajtókkal? Legtöbbször sajnos a konténerekben végzik ezek az egykor még tömör fából, mesteri kézzel megmunkált elemek.A Damjanich utcai lakásban azonban új funkciót kapott néhány kiváltott ajtó! A tolóajtós gardrób és tároló logikus, praktikus és jól néz ki. Hát még akkor, ha az egyen bútrolap helyett nagypolgári nyílászárókat helyezünk el a görgőkön! Egészen egyszerű ötletről van szó, mégis olvadunk tőle! Hiszen nem csak az újrahasznosítás, de a látvány is melengeti a szívünket!

Ha elnyerte tetszését az ötlet és akad nyersanyaga, próbálja ki ön is a dolgot! Ha pedig a Damjanich utcai ingatlanra fáj a foga, kattintson

még több fotóért, alaprajzért az ingatlanbazar.hu oldalára!

ingatlanbazár.hu
tágas
nagy
ötlet
Damjanich utca
újrahasznosítás
felújítás
Városliget
Liget
ingatlan
ajtó
modern
eladó
világos
Budapest
elegáns
VII. kerület
lakberendezés
lakás
design
polgári
felújított