Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Őszi finomság, karnyújtásnyira a budai erdőktől: egy szuper ház Makkosmárián!
ingatlanbazar.hu
2020. szeptember. 21. hétfő
cikk megosztása

Budakeszi kedvelt, elegáns részén, Makkosmárián, csodálatos ősfás környezetben eladó egy 2010-ben épült, egyszintes, 5 szobás családi ház. Magát az ingatlant is nagyon megkedveltük a képek alapján, de a helyszín volt elsősorban, ami miatt kattintottunk. Nagy séták kutyával, rendszeres kocogás, kisvasút és rétes? Minden a közelben, amire egy kellemes, nyugodt életre vágyó családnak csak igénye lehet!

"A ház

2010-ben épült, de 2012-ben egy nagyobb korszerűsítés történt, többek között a ház szigetelése, vezetékek, illetve az ablakok cserjéje, melyekre elektromos biztonsági redőnyök kerültek. A belső elrendezését tekintve egy kertkapcsolatos amerikai konyhás nappali, három hálószoba, melyből az egyik galériás, tágas fürdőszoba, egy gardrób, illetve egy dolgozó/hobbiszoba vagy vendégszoba került kialakításra. A fűtés korszerű Norvég fűtőpanelekkel, padlófűtéssel, illetve DAIKIN hőszivattyúval van megoldva, a házban hangulatos kandalló is található.

01a
01b
01c

Az ingatlant egy intim kert öleli körbe, melynek értékét növeli a csodálatos fák mellett, a vörösfenyővel burkolt medence, mely akár kora tavasztól, késő őszig használható, hiszen fűthető. [...] Az ingatlan a Budai Tájvédelmi Körzet területén, nagyon csendes, környezetben található, ahonnan rövid idő alatt, aszfaltos úton juthatunk Budakeszi központjába, nagyjából fél óra alatt pedig a fővárosba. ÉLŐ VIDEOS LAKÁSBEMUTATÁS ELŐRE MEGBESZÉLT IDŐPONTBAN ELÉRHETŐ!"

00
00a
00b

További részletek, alaprajz és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

medence
ingatlanbazár.hu
tágas
ingatlan
kertes
eladó ház
Budakeszi
modern
Pest megye
eladó
elegáns
zöldövezet
intim kert
Máriamakk
erdő
séta
felújított