Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
(Nem is olyan) kislakás a Bikás Parknál, szuper bútorokkal eladó!
ingatlanbazar.hu
2020. augusztus. 23. vasárnap
Bár van bőven hely a saját homiknak is, sosem baj, ha az alap felszereléseket nem nekünk kell beszerezni, szállítani, szerelni egy amúgy is megterhelő költözés során. A 37 nm-es, világos otthonban pont azt hagyják ott, amire első naptól szükség lehet (gépeket is, nem csak bútorokat!), és aminek koordinálása csak púp lenne a hátunkra. Egy fantáziadús garzon következik, 26,9 millió forintért!
cikk megosztása

"Sürgős eladás!! XI. kerület jó tömegközlekedéssel rendelkező, mégis csendes utcájában kínáljuk ezt a jó minőségben, korábban felújított,

azonnal költözhető, VILÁGOS, NAPOS, tágas garzont, modern stílusú konyhával, fürdővel

. Az ár tartalmazza a teljes konyhabútort gépekkel, két nagy tároló felületet: a beépített hatalmas franciaágy alatti kihúzható hatalmas fiókok, és a franciaággyal szemben lévő gardróbszekrényeket. A szoba felosztása nappali és hálótérre igazán ideális - az ablaktól távolabbi részen került kialakításra a háló, ahogy a gardrób is - légies megoldással, könnyed, átlátható kivitelezésben, ami napos, tágas részt enged a szobából a nappali berendezésére.Tíz éve teljeskörű felújítást kapott a lakás, a nyílászárók, burkolatok, szaniterek cseréjén túl az elektromos- és a vízhálózat is ki lett cserélve, egyedi bútorok lettek beépítve. A ház is folyamatos felújítást kap, számos része már kiváló állapotban van, a még felújítás előtt álló részek is hamarosan sorra kerülnek. A lakás a ház zárószintjén található. Parkolás az utcán ingyenes. Villamosmegálló (19, 49) az utca elején, egy perc sétára, Bikás park, Kelenföldi Pályaudvar szintén sétatávolságra. "

01a
01b
02
02a
02b
03

További fotók és részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!

azonnal költözhető
ingatlanbazár.hu
garzon
gépek
XI. kerület
ingatlan
csendes
eladó
Bikás park
világos
Budapest
konyhabútor
lakás
Kelenföldi Pályaudvar
Buda
felújított