Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
"Tükörhegyi Toscana" - egy 449 milliós ház képei
ingatlanbazar.hu
2020. június. 24. szerda
"Fenyők és vadregényes kert ölelésében, kíváncsi szemek elől eldugva fekszik a téglaberakásos, egyedi hangulatú, kúria szerű Törökbálinti ingatlan." Ez a hirdető pontosan tudja, hogyan kell egy luxus otthont tálalni. Lássuk, mit tartogat a 630 nm-es, közel félmilliárdos ingatlan!
cikk megosztása

Az ingatlan adatai

  • Ár: 449.000.000 Ft
  • Ház típusa: Családi ház
  • Alapterület: 630 nm
  • Telekterület: 2050 nm
  • Szobák száma: 5
  • Félszobák száma: 2
  • Ingatlan állapota: Jó
  • Fűtés típusa: Központi fűtés
01
01a

Leírás

[...] A 3 szinten elterülő házhoz egy saját kis úton érkezünk. A földszinten egy szélfogón és tágas előszobán keresztül jutunk be a hallba, melyből egyik irányba indulva egy hatalmas, hangulatos, fatüzelésű kemencével még meghittebbé varázsolt nappaliba, a másik irányban pedig egy tágas étkezőbe, valamint a konyhába érkezünk. A helyiségek körülölelik a részben fedett, hatalmas teraszt, ahonnan csodálatos panoráma tárul elénk.
02c
Az emeleten jelenleg négy hálószoba, három fürdőszoba és több kiszolgáló helyiség és 3 kisebb terasz található, mindez úgy kialakítva, hogy egy külön kis apartman is rendelkezésre áll, így akár több generáció is szeparáltan tud egymás mellett élni.Az alagsorban a kiszolgáló helyiségek mellett (kazánház, mosókonyha, raktár) leginkább szabadidő és hobby-szobák találhatók, illetve egy kifejezetten meghitt hangulatú borospince asztallal, székekkel. Minden helyiség ablakkal ellátott.A különleges kialakítású, téglával hangsúlyozott ablakok és falfelületek, a nagy tágas belső terek, a kandalló, az üvegfelületek valamint a néhol 8,5 méteres belmagasság leginkább egy toszkán kúria hangulatát idézi elénk.A vadregényes, ligetes, hatalmas fenyőfákkal tűzdelt kert csak tovább növeli a romantikus hangulatot: benne kemence, nyári konyha, grillező, kis borospince és játszótér, néhány szőlőtőke, málnabokor, amlma-, szilva-, cseresznye- és kiwifák találhatók.Az ingatlan műszakilag kifejezetten jó állapotú, 2 évvel ezelőtt 15 cm-es külső szigetelést kapott, egy festés után azonnal költözhető.
02
02a
02b
03
03a
04
További fotók és részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!
nyári konyha
ingatlanbazár.hu
luxus
Tükörhegy
ingatlan
Kastély utca
eladó ház
játszótér
Pest megye
egyedi
kemence
toszkán
Budaörsi kistérség
Törökbálint
grillező
borospince