Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Ha elfér 18 nm-en, 100 Ft-ért gusztusos albérletben lakhat a Széll Kálmán téren!
ingatlanbazar.hu
2020. június. 12. péntek
Vannak országok, ahol a mikro-apartmanok már hétköznapinak számítanak. Számunkra 18 nm még mindig ijesztően kevésnek tűnik. De az az igazság, hogy a tervezők, befektetők és kivitelezők rájöttek, hogyan lehet élhető, kellemes, multifunkciós tereket létrehozni, akár ekkora helyen! Mutatunk egy szuper, budai példát!
cikk megosztása

Az ingatlan adatai

  • Ár: 100.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 18 nm
  • Emelet: 1. emelet
  • Szobák száma: 5
  • Ingatlan állapota: Felújított

Leírás

Kivételes lehetőség a Széll Kálmán téren! Azonnali költözéssel bérelhető az egyik mini apartman! Hosszútávú bérlésre kínálok egy minden igényt kielégítően, kiváló minőségben és maximális kihasználhatósággal kialakított első emeleti ingatlanban lévő 5 db mini apartman egyikét.
00
00a
Az apartmanok mindegyike saját konyhával és zuhanyzóval felszerelt, a rendelkezésre álló helyek kényelmes kihasználásának figyelembe vételével alvó galéria került kialakításra. Ezen kívül a közösségi térben található egy közös konyha beépített főzőlappal és mosó-szárítógéppel és 2 db zárható, ablakos, wc kézmosóval. Ez a kis "ékszerdoboz" kiválóan alkalmas egyedülállóaknak, de természetesen 2 fő részére is bérelhető. Az apartman 2 havi kaució és 1 havi bérleti díj ellenében, egy éves bérleti szerződéssel azonnal költözhető!A rezsi 1 fő estén FIX 20.000 Ft, 2 fő esetén FIX 40.000 Ft, ami minden felmerülő költséget tartalmaz ( korlátlan vízhasználat, villany, gáz, közös költség, internet)
01
01a
02
03
04
05
További részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!
ingatlanbazár.hu
mini
ingatlan
II. kerület
modern
Budapest
minigarzon
lakás
Széll Kálmán tér
kicsi
apartman
Buda
kiadó