Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Eladó luxus lakás a lipótmezei Sándor-villa egykori melléképületében!
ingatlanbazar.hu
2019. május. 09. csütörtök
A 89 nm-es, belső 2 szintes lakást 2018-ban újjá építették, a fő falakhoz és a figyelmet felkeltő mennyezethez azonban nem nyúltak a tulajdonosok. Bár mintha modern fényforrásokat vélnénk felfedezni a grandiózus képeken. Egy érdekes, elgondolkodtató, jó eséllyel megosztó hangulatú otthon következik a híres-hírhedt Völgy utcából!
cikk megosztása

A Sándor-villa rövid történetéről

itt

, míg Kodály Zoltán kapcsolódó szerepéről

itt

olvashatnak a múlt iránt fogékony érdeklődők!"A

2+1 szobás, belső 2 szintes lakás

2018-ban lett újjá építve, építési engedélyes beruházásként, így szinte új építésűnek számít. A fő falak kivételével (és gyönyörű mennyezet kivételével) minden bontásra került, és a legújabb technológiákkal, belsőépítész, és lakberendező által újra álmodva, minőségi anyagokból lett újjá építve. A nappalit fa kazettás mennyezet ékesíti, mely közel 200 éve, az akkori kor egyik művésze alkotott meg, és ma csak néhány kastélyban látható. Igazi remekmű, ami gyönyörű eredeti formájában sértetlenül fennmaradt. A lakáshoz tartozik egy 20nm-es terasz, növényekkel körbeültetve, valamint egy 20nm-es előkert. A lakás teljesen be van bútorozva, mely külön megállapodás tárgyát képezi.

A téglaépítésű, sátortetős, 5 lakásos társasház egykor a Sándor villa (egykori Széchenyi kastély) egyik melléképülete volt.

A társasház teljes átépítésen esett át, továbbá teljes födém, tetőszerkezet cserén. Az ingatlan Budán, a II. kerületében, Lipótmezőn, a Völgy utcában található. A környéket kis lakóközösségű társasházak és családi házak jellemzik. A tömegközlekedés kiváló az 56-os, az 56A, az 59B és a 61 villamosokkal vagy a 29-es és a 956-os éjszakai autóbuszokkal. Bevásárlásra a STOP SHOP vagy a Budagyöngye bevásárlóközpont lehet kiváló választás. A közelben található iskola, óvoda és a kirándulási lehetőségek is adottak."

00a
01
02
03
04
04a
05

További képek és információk az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

villa
ingatlanbazár.hu
pszichiátria
Völgy utca
Széchenyi kastély
luxus
II. kerület
Lipótmező Városrész
eladó
Budapest
Kodály Zoltán
zöldövezet
lakás
Buda
Sándor-villa