Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac

Kukkoljon millomosokat! Vagy legalábbis a házukat

ingatlanbazar.hu
2016. április. 08. péntek
Bemutatunk egy 160 milliós, kellemes, mediterrán hangulatot idéző győri luxus családi házat. Miért? Mert szép. Ja igen és mert eladó. Lessen be egy izgalmas, drága otthonba!
cikk megosztása

Győr-Szigeten 1510 nm-es telken 370 nm hasznos lakóterületű, magas minőségű anyagokkal megépített, luxus kivitelezésű családi ház kompletten bebútorozva eladó, olvasható az Ingatlanbazár.hu oldalán.

A 2011-ben épült ingatlan 3 szintes. A földszinten 2 tágas nappali + dolgozószoba + nagyméretű gardróbszoba, 2 zuhanyzó, wc, 2 étkező-konyha található. A félemeleten egy hálószoba és fürdőszoba, a tetőtérben 3 db hálószoba, tágas előtér, fürdőszoba, wc és egy 35 nm-es tetőterasz került kialakításra.

Fűtése egyedileg szabályozható gáz-cirkós, kondenzációs kazánnal, mely a víz melegítésére is szolgál. A nappaliban nagyméretű kandalló egészíti ki a fűtést a hidegebb napokon.

A pincében hatalmas konditerem, gépekkel felszerelve, hozzá egy zuhanyzó + wc, valamint egy nagyméretű háztartási helyiség mosó-szárítógépekkel lett felszerelve. Itt található még a kazánház is, ahol a kondenzációs kazán foglal helyet.

A parkosított, zárt belsőudvarban található egy pezsgőfürdős medence, melynek teteje elektromosan nyitható-zárható. Valamint egy finn szauna és merülő medence és grillező is szolgálja a teljes kikapcsolódást.

mil
mil2
mil3
mil4
mil5

Szóval van itt minden, érthető tehát a borsos - vagy inkább reális - ár.

Gyerekszobák, kondigépek és a befedhető medence az alábbi linken!
ingatlanbazár.hu
Győr-Moson-Sopron megye
luxus
ingatlan
eladó ház
eladó
Győr