Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac

A hét háza: lenyűgöző otthon Vácegresen, 159 millióért!

ingatlanbazar.hu
2016. március. 12. szombat
Igyekszünk minden hétre találni valami különlegeset, valamit, ami láttán mind a Lottózóba rohanunk. Nálunk ez a vácegresi szépség a heti befutó. Nagyon kéne!
cikk megosztása

VÁCEGRES mellett a Zeng-völgyben, a fővárostól 30 km-re, csendes természeti környezetben családi

BIRTOK eladó

! Nyugodt, csendes falu közelében, szép természeti környezetben, vadászati lehetőségekkel, tiszta levegővel.

vacegres

I. Főépület (194,22 m2)Főépületben található helyiségek: előtér, 2 fürdő, konyhával (gépesítve és beépített bútorokkal), nappalival (50 m2),hálószoba gardróbbal (23,5 m2),2 vendégszoba (2×11,8 m2). A nappali látszógerendás (belmagasság 8,2 m), átriumos, mindkét oldalon 1-1 szoba (77 m2).A ház vidéki stílusban épült, kívülről bontott téglaburkolatú, vadszőlővel befuttatva, fa nyílászárókkal. A fűtés fatüzelésű kazánnal és radiátorokkal megoldott. A házban 1 búbos kemence és 2 db beépített cserépkályha is található. A földszinten és a tetőtérben fa szerkezetű terasz van, mely az erdőre néz.A kert egy része füves, itt található a sütögető kemencével; mellette konyhakert gyümölcsfákkal, a ház előtt fás-bokros terület kis tóval.

vacegres2
vacegres3
vacegres4
vacegres5

II. Kis lakás gépkocsi beállóval (122,79 m2)A két beállásos gépkocsi tároló mellett egy két szoba összkomfortos lakás van: 2 szoba, közlekedő, fürdő, wc, konyha, kamra. A gépkocsi tárolónál kinti, hidegkamra is van.

vacegres6

III. Egyéb épületek12 beállásos istálló (125,8 m2) futtató és kisállatok tartására alkalmas téglából és fából készült épületek a legelő mellett találhatók. A legelő szélén 80 m hosszú, 10 m széles horgásztó található. A különálló borospince 30 m2.Az ingatlan együttes használatbavételi engedéllyel rendelkezik. A birtokhoz 3 ha és 7635 m2-es telek tartozik, ebből 6000 m2 mezőgazdaságból kivont, a többi legelő. Minden EU pályázat, mezőgazdasági támogatás igénybe vehető! Az ingatlanhoz külön 5,28 hektár termőföld külön megvásárolható.A birtokhoz 3 út vezet, ebből az egyik automata kapuval védett, közvetlenül a fő úttól.Bevásárlási lehetőség, orvosi ellátás falun belül is megoldott. Veresegyházon (kb. 8 km-re) Misszió Egészségközpont, CBA szupermarketek, gyógyszertárak, iskolák, óvodák, szórakozási lehetőségek (pl. Medvefarm)Autóval az M3 autópályán Gödöllőnél vagy Aszódnál kell letérni és kb. 20 perc; illetve a 2-es főút felől Fót irányába. Könnyen megközelíthető Románia, Szlovákia. Autóbusz Vácegresre az újpesti metrómegállótól indul.

vacegres7

További részletek az

alábbi linkre

kattintva érhetőek el!

Vácegres
ingatlanbazár.hu
ház
ingatlan
eladó ház
a hét háza
eladó
Veresegyház kistérség