Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Felcsúti 11-es, avagy eladó házak a magyar foci új bölcsőjében
ingatlanbazar.hu
2015. május. 11. hétfő
A hétvégén, életemben először áthajtottam Felcsúton. A makovecziánus stadion megpillantása után egy percig nem volt kérdés, hogy megnézzem, hol és mennyiért van eladó ház a településen. 11 ingatlan áll jelenleg az érdeklődők rendelkezésére. Véletlen? Nem hinném!
cikk megosztása

Lássuk tehát, miből élünk! Van minden a téliesített faháztól a Lakáskultúra magazinban is megjelent design otthonig. 

Kapus

3 egész szobás, jó állapotú, gázkonvektoros, cserépfedésű, részben szigetelt családi ház, 623 nm-es összközműves telken. Jelige: közel a Puskás Ferenc Akadémiához!

Védelem

2 szoba, 442 nm-es telek. "A Pancho Aréna csak annyira van közel, hogy a szurkolók már nem zavarnak, de egy rövid sétával elérhető."

Főút mellett, dupla szélességű, 1183 nm-es telken lévő 3+1 félszobás, azonnal birtokba vehető, felújítandó családi ház eladó.

A Kolozsvári utcában 300 m2-es telken nappali + 2 félszobás ház eladó. "CSENDES, nyugodt környék, jó szomszédokkal."

felcs1
Középpálya

Téliesített, emeletes faház eladó. Az alsó szint hasznos alapterülete, felosztása: 45,88 nm, amerikai - konyhás nappali, fürdőszoba, előszoba, kamra található. Az emelet hasznos alapterülete: 21,99 nm.

"A feltörekvő Felcsút főutcájával párhuzamos utcában, nagyon jó helyen eladó egy gazdálkodásra, vagy vállalkozásnak is alkalmas ingatlan."

Csendes utcában 3 szobás, összkomfortos családi ház eladó 1430 nm-es telekkel.

Csatársor
felcs

Vicze László, YBL díjas építész tervei alapján készült 5 szobás családi ház.

-"Egyszintes igényes ház/Villa/.A ház 2002-ben a Lakáskultúra Családiház különszámában szerepelt."Kísérteties a hasonlóság az előző ingatlannal...Tisztára, mint a két Boateng.

11329 nm-es telken elterülő, természeti környezetben álló, 6 szobás ingatlan.

"Felcsúton a csend és békesség otthonában eladó egy modern, de mégis a hagyományokat eleganciát és szépséget tisztelő és befogadó polgári ház."

Az eladó házak mellett még telkek is találhatók. Szám szerint 12. Pont, mint az apostolok...

eladó ingatlan
Pancho Aréna
ingatlanbazár.hu
ingatlan
eladó ház
Alcsút
Puskás Akadémia