Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
"Ki a csöcs az a Nagy Imre?", avagy 8 lakás a Keleti Károly utcában
ingatlanbazar.hu
2015. május. 20. szerda
Hogy mi az összefüggés az egykori miniszterelnök és egy budai utca között? Nos, ezt minden jóravaló <del>Széll Kálmán</del> Moszkva tér filmrajongó tudja. Török Ferenc generációs filmjének egyik fontos helyszínén néztünk körbe. Eláruljuk, ha most jól dönt, akár még a rendezővel is összefuthat...
cikk megosztása

Petya, Rojál, Kigler, Ságodi, Boci mama. Ismerősen csengő nevek 2001 után. Török Ferenc elsőfilmesként robbantotta be a magyar köztudatba a budai érettségiző osztály valós elemeken alapuló történetét és aranyköpéseit, mint pl. a címben is említett, nem túl intelligens kérdést. És ha a téma érettségi, akkor kell egy középiskola is.Ez esetben a Keleti Károly utcában található II. Rákóczi Ferenc gimnázium szolgált helyszínéül a filmnek (míg pl. az érettségi utáni sörözés az utca végében található sporttelep teraszán zajlott). Egy tavalyi interjú során pedig szintén ebben a csodálatos, II. kerületi utcában találkozhattam a rendezővel, saját otthonában.Ha valaki végigsétált már a Marczibányi tér és a Mechwart liget között húzódó, valami különös mediterrán hangulatot árasztó utcácskában, tudja, hogy bizony itt jó lehet élni. A közlekedés pazar, gyalog minden fontosabb jármű pár perc, mégis csend honol a magas és impozáns épületek között.Az itt lakásra áhítozóknak jó hírünk van, jelenleg

8 lakás

áll rendelkezésre a Keleti Károly utcában, bár tény, mindössze egy esik alacsony árkategóriába. Cserébe az viszont alagsori. Lássuk, mire pályázhatnak azok, akik nem csak a budai életérzést, de a Moszkva tér rendezőjének és a film kultikus helyszínének közelségét is szeretnék magukénak tudni!

Full panoráma a Mechwart ligetre, hatalmas plafonig érő ablakokkal! 20-as években épült polgári társasházban. A lakás legfelső emeleten helyezkedik el, részben tetőtér beépítés. A lakás egyedül álló a szinten, nincs szomszédja. Az ingatlanból kijárás van egy 20nm-es tetőteraszra, ami bár közös tulajdon, senki nem használja.

kel

4.emeletén található Szász Károly utcára néző ablakokkal rendelkező páratlan hangulatú, 2 szobás ingatlan.

kel1

1908-ban épült, liftes házban eladó fszt-i, KERTKAPCSOLATOS, 2 + 1 félszobás, frissen festett lakás.

kel2

Az amerikai konyha-nappali + 2 hálószobás lakás felújítása éppen zajlik, a várható átadás időpontja 2015 május 30.

kel3

Eladó egy száz évvel ezelőtt épült ház magasföldszintjén egy rendkívül jó hangulatú, 8 évvel ezelőtt felújított, illetve teljesen átépített lakás. A konyhából privát TERASZ-ként funkcionáló, kb. 20 m2-es kövezett kis udvar nyílik.

kel4

1900-as évek elején épült szép állapotú társasházban keleti fekvésű, csendes utcára néző, felújítandó, 2 szobás, 3 szobássá alakítható, nagyon világos, III. emeleti lakás eladó.

kel5

Eladó egy emeleti, Keleti és Déli fekvésű, világos, utcára és a társasház belső, zöld kertjére néző, egyedi gázkonvektoros fűtésű, beköltözhető állapotú lakás, egy 1800-as évek végén épült 9 lakásos társasházban.

kel6

Jó állapotú alagsori lakás, melynek a használati értékét növeli az ágygaléria, és a konyhasarok.

kel7
Török Ferenc
ingatlanbazár.hu
ingatlan
II. kerület
Keleti Károly utca
eladó
Budapest
lakás
eladó lakás
Moszkva tér