Ingatlanbazár Magazin logó
Design
18 nm-es miniház káddal és csillárral! Mert bizony ez is mind belefér!
ingatlanbazar.hu
2016. december. 16. péntek
cikk megosztása

A 18-as szám kezd gyanússá válni. Már többször megmutattuk, hogy mit ki nem lehet hozni egy ekkorka kis térből. Eddig ez a házikó visz mindent. A vertikális kertért és a zuhanyrózsáért odavagyunk! Meg a kádért! Meg úgy általában: MINDENÉRT!

A

Tiny Heirloom

tervezte apróság joggal viselheti az ékszerdoboz nevet. Egyrészt kicsi, másrészt tényleg egy csillogó-villogó mini-palotát hoztak létre az alkotók. Nem csoda, az ára a mobil szépségnek 150 ezer dollár, azaz körülbelül 43 millió forint körül mozog.A portlandi székhelyű családi vállalkozást három fiatal pár vezeti. Szinte már émelyítően szép és szimpatikus emberek keze közül kerülnek ki a mini-házak. A részletekre és főként az elegáns, minőségi anyagokra való maximális odafigyelésnek köszönhetően olyan terek születnek általuk, amelyekben tényleg elképzelhető az élet, akár huzamosabban is.Érdemes szétnézni a

honlapjukon

, számos tippet, trükköt láthatunk, amelyeket akár mi magunk is hasznosítani tudunk. Ráadásul különböző hangulatú kisházakat nézegethetünk a lenyűgöző fotókon.

min1
min2
min3
min4
min5
min6
min7
min8
min9
USA
ingatlanbazár.hu
18 nm
Tiny Heirloom
ház
nyaraló
Amerika
mini
ingatlan
lakberendezés
belsőépítészet