Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
3 csillagos szállodát venne? Jászapátiban akad egy eladó…
ingatlanbazar.hu
2023. április. 11. kedd
cikk megosztása

Jászapátiban minden, akár 3 csillagos szálloda is akad a megyei ingatlan kínálatban! A 189,9 milliós ajánlat a fotók és a leírás alapján is ragyogó. Kíváncsian várjuk, hogy a későbbi, új tulajdonos vajon “csak” tovább viszi a hagyományt, vagy esetleg megújítja a szállodakomplexum funkcióját?

“Gyönyörű 3-csillagos szálloda vár új gazdára, amely nyugdíjasház üzemeltetésére is kiválóan alkalmas! Jelenleg is működő háromcsillagos szállodakomplexum vár új gazdára, amely gyógyfürdő szomszédságában található. A kedvelt gyógyfürdő 5 medencéjével télen-nyáron üzemel. A két épületből álló hotel B épületét kínáljuk itt eladásra, az A épület és egy beépíthető 4.047 nm-es nagy telek második lépésben kerülnek értékesítésre. A földszinten 313 nm-en 14 külön bejáratú apartman található kis előkerttel, az emeleten 313 nm-en 13 apartman, amelyek közül 3 luxus kategóriába tartozik.

A gyönyörűen bútorozott apartmanok mérete 20-40 nm között van. Infraszauna 4személyes tusolóval, 2 masszázsággyal található még a földszinten. Vendégei élvezhetik az ősfákat, a zöldövezeti nyugalmat és a gyógyfürdő meleg vizét, a szomszédos szállodai étterem pedig minden igényt kielégít. Az A épület is megvásárolható lesz, amely 2001-ben épült, légkondicionált, 13 szobával, 80 fős étteremmel és 120 fős rendezvényteremmel, az étterem a nyári időszakban a gyógyfürdő vendégeit is kiszolgálja. Szobák területe 460 nm, éttermi rész 606 nm+ udvar 338 nm, + teniszpálya. A strandfürdő területén egy Egészségcentrum és Fizikoterápia központ működik, ahol reumatológiai szakvizsgálat után elektro-, lézer-, ultrahang-, és lökéshullám terápiára van lehetősége a gyógyulni vágyóknak.[...]”

További izgalmas otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.

Tipp mindenkinek, Jászapátiban és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

ingatlanbazár.hu
ingatlan
eladó ház
Jászapáti
Jász-Nagykun-Szolnok megye
eladó