Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Juhhodály is tartozik egy tiszaörsi, eladó tanyához és turistaszállóhoz
ingatlanbazar.hu
2023. március. 14. kedd
cikk megosztása

A juhhodály, mint tétel igazi ritkaság a Jász-Nagykun-Szolnok megyei ingatlan kínálatban. Persze a most következő ajánlat azért ennél jóval összetettebb, de a mi fantáziánkat valamiért ez a részlet fogta meg. Egy biztos, a 149 milliós ingatlanban nagyjából minden van, ami egy turisztikai vállalkozáshoz Tiszaörsön kellhet!

“Lovas tanya turista szállóval, étteremmel, lakó épülettel, istállókkal és juhhodállyal együtt eladó. Az objektum a  hortobágyi nemzeti park közelében található. A családi birtok 15 492m2 területen fekszik, Tiszaörs település határában. Épület bruttó területe 238,87nm. A birtokon 220V-380V áramellátás, vezetékes gáz, vezetékes víz és egy ásott kút található. A falu másik szélén egy hangulatos kis termálfürdő is üzemel. 

Részletek

A lakó épületben 3 db fa gerendás szoba, fürdőszoba, konyhai rész és előtér található, konvektoros fűtéssel és egy búbos kemencével. Közvetlen mellette található a kb: 45-50 főt befogadó, működő étterem és konyha (sütő kemencével), plusz egy kb: 90 főt befogadó beüvegezett, burkolt terasz, mely nagyobb rendezvények helyszíne szokott lenni. 

A lovász lakás egy konvektoros fűtéssel megoldott szoba+fürdőszoba (külön álló házikó) A turista szállón 5 db 5 ágyas és 1 db 2 ágyas fürdőszobás szoba, gáz üzemelésű központi fűtés, vizes blokkok, raktárak és egy nagy közösségi helység található. Ideális nyáron táborok szervezésére, osztálykirándulások helyszínének, különböző rendezvények: esküvő, keresztelő, céges rendezvények, csapatépítő tréningek lebonyolítására, ballagás megtartására, a lehetőség adott lovagoltatásra, tereplovaglásra és pihenésre, télen vadásztatásra. A gazdasági udvar részen lovas istállók (4 db boksz), malac ólak, juhhodály és egy nagyobb bekerített rész található.

  1. Étkezde és pihenőhely 420 nm
  2. Személyzeti pihenő 24 nm
  3. Gazdasági épület 160 nm
  4. Kerti pavilon 16 nm
  5. Tribün 28 nm
  6. Gazdasági épület 120 nm
  7. B kat. Turistaszálló 380 nm
  8. Gazdasági épület 380 nm
  9. Szigetelt szennyvíztárolók

A birtokot a tulajdonosok jelenleg KFT-ként üzemeltetik, mely 2001-ben alakult és jelenleg teljesen tehermentes. Családi vállalkozásban is üzemeltethető tovább, hiszen berendezéssel és működési engedélyekkel együtt eladó!

[...]”

További izgalmas otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek, juhhodály ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

ingatlanbazár.hu
ingatlan
eladó ház
birtok
étterem
Jász-Nagykun-Szolnok megye
eladó
üzleti ingatlan
Tiszaörs
turistaszálló
juhhodály
tanya