Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Mit kaphatunk 120 millióért Alsóörsön? Mondjuk egy kétszobás luxuslakást…
ingatlanbazar.hu
2023. január. 24. kedd
A kétszobás luxus lakás ára még a balatoni árak mellett is megrázó elsőre. De az Alsóörsön kínál panorámás luxus lakást alaposabban szemügyre véve az ember kezdi érteni az árszabást.
cikk megosztása

“Panorámás luxuslakás eladó Alsóörsön! Szeretné 2023 nyarát a Balaton északi partjának legkedveltebb településén kényelmesen és pompás környezetben eltölteni? Akkor ne habozzon tovább megtalálta, amit elképzelt! Eladásra kínáljuk ezt a 59 nm-es, földszinti, kétszobás luxuslakást Alsóörsön karnyújtásnyira a Balatontól. 

Az Alsóörsön kínált ingatlan jellemzői

  - Balatonra panorámás

  - 200 m vízparttól való távolság

  - 50 nm alapterületű, 3 szobás 

  - földszinti elhelyezkedés

  - 12 nm erkély 

  - 6 nm tároló helyiség is tartozik a lakáshoz

  - napfényes és világos 

  - fürdőszoba, wc egy helyiségben 

  - alumínium nyílászárók árnyékolóval felszerelve

  - lifttel is rendelkezik

  - épület tetején panorámaterasz

  - közös használatú fűtött medence, szauna és edzőterem szintén csodálatos balatoni panorámával 

  - a lakáshoz tartozik kamerarendszerrel ellátott saját parkoló  

  - az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető

Az ingatlant ajánlom azok figyelmébe, akik a Balaton szerelmesei, akik befektetési vagy kiadási céllal keresnek olyan ingatlant, ami rövid időn belül - kiadás esetén - jelentős plusz bevételt tud eredményezni. Az ingatlan jelenleg is AIRBNB-n folyamatos kiadás alatt áll, ennek minden feltétele adott, köszönhetően annak, hogy az ingatlan konkrétan kiadási, befektetési céllal működik jelen pillanatban is. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk. Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

ingatlanbazár.hu
luxus
ingatlan
Alsóörs
eladó
Veszprém megye
lakás