Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek

Melléképület dömping a Bánki tónál!

ingatlanbazar.hu
2022. december. 19. hétfő
A Bánki tónál kínált, 53,5 milliós ingatlan egyik érdekessége, a szokatlanul nagy számú melléképület megléte. Többek között egy kovácsműhelynek megálmodott rész is az ajánlat részét képezi. Lássuk, mi még!
cikk megosztása

“Bánk központjában, ahol a festői szépségű Bánki tó egy karnyújtásnyira található eladó egy kifejezetten nagy telken fekvő többféle lehetőséget magában rejtő családi ház melléképületekkel. Az ingatlan 119 négyzetméter alapterületű, vegyes falazatú, tégla és vályog. Jelenlegi elrendezése szerint található benne egy tágas amerikai konyhás nappali, két tágas és világos szoba, egy konyha, előszoba, tároló helyiségek, fürdőszoba és mellékhelyiség, további legalább két szoba kialakítható az ingatlanban."

Az ingatlanról, részletesen

"Pár évvel ezelőtt megkezdték az átalakítást és a felújítást, ennek saját ízlés és igény szerinti befejezésére az új tulajdonosnak van lehetősége. Fűtéséről gázcirkó gondoskodik, a hőleadók radiátorok. Nyílászárói műanyagok. A telek alsó részén található egy 13.5 négyzetméter hasznos alapterületű kereskedelemre alkalmas épület, melynek fűtését gázkonvektorral oldották meg, víz és villany bekötésre került, valamint a padlót teljesen kicserélték. További melléképületként egy kovácsműhelynek megálmodott 26 négyzetméter alapterületű, tégla építésű kis ház is a vételár részét képezi, melyet díszházként használtak. A villany, a víz és a gáz bekötésre került, valamint új tetővel látták el a közelmúltban.

A telek mérete 2446 négyzetméter, gyönyörűen rendezett, ősfenyőkkel telepített, található rajta egy ásott kút, egy könnyűszerkezetes tároló épület és egy pince is. Központi fekvése, a tó közelsége, valamint a telek és az ingatlan adottságainak köszönhetően kiválóan alkalmas egy gyönyörű vendégház kialakítására, mely nagyon keresett a környéken a falusi turizmus fellendülése kapcsán, továbbá állandó lakhatásra is megfelelő nyugodt, csendes környezetre vágyóknak, hiszen a közelben mindent megtalálunk mely a mindennapi élethez szükséges (polgármesteri hivatal, óvoda, bolt, orvosi rendelő, posta, üzletek, éttermek, wellness szálloda), és Budapest autóval alig egy órára elérhető a településről.[...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek, melléképület ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

ingatlanbazár.hu
ingatlan
eladó ház
eladó
Nógrád megye