Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Van valami megkapó ebben a Gyékényesen kínált, 30 milliós családi házban!
ingatlanbazar.hu
2022. november. 21. hétfő
Ilyen olcsón ilyen vonzó otthont régen láttunk. A Gyékényesen kínált, 114 nm-es családi ház azonban nem csak az ára, hanem a ránézésre speciálisan jó atmoszférája miatt is megfogott minket. A sok fény eleve értéknövelő, a modernizációs lehetőségek pedig ilyen vételár mellett igen rugalmasak!
cikk megosztása

A Gyékényesen kínált házról

“Megvételre kínálok Gyékényesen egy 3 szobás 114 m2-es tégla építésű családi házat. Az ingatlan Gyékényes csendes utcájában található. Az Házban található 3 szoba, konyha, étkező, előszoba, közlekedő, kamra, mosókonyha+WC valamint egy fürdő+WC. Az ingatlan beltere közelmúltban teljes felújítást kapott minőségi alapanyagokból.A ház külső homlokzat renoválása is megtörtént már csak a festési munka van vissza Az ingatlanba belépve meleg családias légtér fogadja az embert. A bejárati ajtó és a nyílászárók, hőszigetelt üvegezésű műanyag ablakokra lettek cserélve, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátva. A fűtésről gázcirkó valamint vegyes tüzelésű kazán vagy akár cserépkályha gondoskodik mindenkinek az igénye szerint. 

A Gyékényesen álló ház egy 1754 m2-s telken helyezkedik el az ingatlanon kívül még található a telken 29 m2-es garázs amit közvetlenül a házból is meg lehet közelíteni, valamint melléképület. A konyha alatt 12 m2-es pince található ami most kazánházként funkciónál, a mosókonyhában még található egy fúrt kút ami fedéllel van lezárva. Egy fedett, nyitott teraszon vagy a garázson keresztül lehet az ingatlanba bejutni. A telek szépen gondozott, a hátsó részén fenyővel beültetett rész található. A községben, iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelő, posta több élelmiszerbolt, vasútállomás található. Gyékényes Somogy megyében a Horvát határhoz közeli település, Nagykanizsától 30 perc, Csurgótól 10 percnyi autóútra található. A Gyékényesi tavak népszerű az üdülni,horgászni,búvárkodni vagy kikapcsolódni vágyok körében. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Gyékényes
ingatlanbazár.hu
Somogy megye
ingatlan
eladó ház
eladó